Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve
580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve
  • 580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve
  • 580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve
  • 580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve
  • 580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve

580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu ekspor bagean mesin konstruksi. Produk utama 580037013 12V Diesel Engine Solenoid Valve. Produk kita macem-macem. Produk kasebut laris ing Amerika, Asia, Timur Tengah, Afrika, Eropa, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane. Sugeng rawuh ing kulawarga gedhe kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve

 

1. pengenalan produk

580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve Katup proporsional nyedhiyakake owah-owahan tekanan output utawa aliran ing rasio sing padha karo owah-owahan ing input, contone, yen input tikel banjur output uga bakal tikel. Katup proporsional bisa disambungake karo output saka siji sing digunakake minangka input menyang liyane.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

SV98 - T39S

Nomer Model

580037013

Nomer Model

JCB 3CX 4CX 5CX 214 PS760 PS720 TG300 PS750

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

3.fitur produk lan aplikasi

580037013 Katup Solenoid Mesin Diesel 12V minangka unit kontrol sing, nalika energi listrik utawa de-energized, bisa mati utawa ngidini aliran cairan. Aktuator njupuk wangun elektromagnet. Nalika energized, medan magnet mbangun munggah sing narik plunger utawa pivoted armature marang tumindak spring.

 

4. Detail Produk

1. Paket kabel nganggo cetakan injeksi partikel plastik kanggo mesthekake resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

2. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

3. Panganggone bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

4.580037013 12V Engine Diesel Solenoid Valve

5. Cepet pangiriman & rega kompetitif & kualitas apik



Panas Tags: 580037013 Katup Solenoid Mesin Diesel 12V, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.