Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > 580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve
580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve
  • 580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve
  • 580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve
  • 580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve
  • 580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve

580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing duwe spesialisasi ing pangembangan, pabrik lan adol suku cadang excavator. Produk operasi yaiku580037013 24V Katup Solenoid Mesin Diesel Kita njupuk "kejujuran minangka dhasar, layanan pisanan" minangka konsep, lan nyedhiyakake layanan "profesional, cepet lan sampurna". Kita ngarep-arep banget kanggo nggawe kerjasama sing saling migunani lan win-win karo pelanggan anyar lan lawas lan berkembang bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve

 

1. pengenalan produk

580037013 24V Katup Solenoid Mesin Diesel minangka unit kontrol sing, nalika ana energi listrik utawa de-energized, bisa mati utawa ngidini aliran cairan. Aktuator njupuk wangun elektromagnet. Nalika energized, medan magnet mbangun munggah sing narik plunger utawa pivoted armature marang tumindak spring.

 

2.parameter produk spesifikasi   

Jinis

Solenoid Valve Kab

Bagian No

SV98 - T39S

Nomer Model

580037013

Nomer Model

JCB 3CX 4CX 5CX 214 PS760 PS720 TG300 PS750

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


3.fitur produk lan aplikasi

580037013 24V Diesel Engine Solenoid Valve Katup proporsional nyedhiyakake owah-owahan tekanan output utawa aliran ing rasio sing padha karo owah-owahan ing input, contone, yen input tikel banjur output uga bakal tikel. Katup proporsional bisa disambungake karo output saka siji sing digunakake minangka input menyang liyane.

       

4. Detail Produk

Manajemen produksi sing ketat miturut CE.

Rantai Pasokan Bahan Diwasa

Inspeksi kualitas sing ketat

Awak tutup diobati kanthi panas kanggo njamin daya tahan produk.

580037013 24V Engine Diesel Solenoid Valve

 


Panas Tags: 580037013 24V Katup Solenoid Mesin Diesel, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.