Ngarep > Produk > Excavator Flywheel Ring Gear > Starter Ring Gear > 6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear
6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear
  • 6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear
  • 6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear
  • 6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear
  • 6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear

6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear

Babagan kejujuran minangka urip lan insisting ing sikap kaku kita bisa duwe wiwitan apik lan futures padhang.Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. proses remanufacturing standar. Saiki, produk kita6732-31-4180 127 Teeth Flywheel Ring Gear wis diekspor menyang sawetara negara lan wilayah ing Asia Tenggara, Afrika lan Amerika Selatan. Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih profesional lan trep kanggo para pengusaha manca, dipanggonke minangka perusahaan impor lan ekspor macem-macem profesional sing nggabungake layanan remanufacturing, dodolan lan agensi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear

 

1. Pengenalan produk

 6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear A flywheel minangka piranti mekanik sing nggunakake konservasi momentum sudut kanggo nyimpen energi rotasi; Definisi energi kinetik ing kamus iku wangun energi kinetik sing sebanding karo prodhuk momen inersia lan kuadrat kacepetan rotasi.


 Utamane, yen kita nganggep momen inersia flywheel dadi konstan (yaiku, flywheel kanthi massa tetep lan momen kapindho area sing ngubengi sawetara sumbu tetep) banjur energi sing disimpen (rotasi) langsung digandhengake karo kuadrat kecepatan rotasi. .

 

2.ProductParameter (Spesifikasi)

Model

PC200 - 7

Bagian No

6732-31-4180

untu

127T

Spesifikasi

100% dites

Teknik

Casting


3. Fitur Produk lan Aplikasi

6732 - 31 - 4180 127 Untu Flywheel Ring Gear A flywheel minangka piranti mekanik sing nggunakake konservasi momentum sudut kanggo nyimpen energi rotasi; Definisi energi kinetik ing kamus iku wangun energi kinetik sing sebanding karo prodhuk momen inersia lan kuadrat kacepetan rotasi.

 

4. Detail Produk

1.6732 - 31 - 4180 127 Gigi Dering Roda Gila Gigi

2. Nyedhiyakake energi luwih cepet tinimbang sing bisa diwenehake.

3. Ngontrol arah sistem mekanik, giroskop lan roda reaksi

4. Total wayahe inersia spokes, hub, lan poros bisa kira-kira minangka persentasi saka wayahe flywheel inersia.



Panas Tags: 6732 - 31 - 4180 127 Teeth Flywheel Ring Gear, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.