Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 6N-9987 emas Hydraulic Pump Solenoid Valve
6N-9987 emas Hydraulic Pump Solenoid Valve
  • 6N-9987 emas Hydraulic Pump Solenoid Valve6N-9987 emas Hydraulic Pump Solenoid Valve
  • 6N-9987 emas Hydraulic Pump Solenoid Valve6N-9987 emas Hydraulic Pump Solenoid Valve

6N-9987 emas Hydraulic Pump Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. dumunung ing kutha pelabuhan paling gedhe ing donya - Guangzhou, China. Utamane melu ing procurement lan sumber aksesoris excavator, utamané melu ing produk 6N-9987 emas Hydraulic Pump Solenoid Valve Kita tansah netepi prinsip wong-oriented saka "kualitas pisanan", perusahaan adheres kanggo prinsip layanan saka "kabeh kanggo". pelanggan" lan ngarepake kerjasama sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



6N-9987 emas Katup Solenoid Pompa Hidrolik  

 

introduksi produk

6N-9987 emas Katup Solenoid Pompa HidrolikKatup solenoid kalebu cangkang ngisor, cangkang ndhuwur lan tutup solenoid flameout. Katup solenoid flameout dipasang ing cangkang ngisor, lan ujung ndhuwur cangkang ngisor duwe papat alur. , siji mburi cangkang ngisor slidably disambungake menyang loro lawang ngusapake, lan tembok njero lawang ngusapake kasedhiya karo geser Strip.


Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

6N-9987

Nomer Model

3412 / 3508 / 3406

werna

emas

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

6N-9987 Golden Katup Solenoid Pompa Hidrolik Pungkasan output pompa banyu miniatur disambungake karo pipa banyu, lan stopkontak banyu dicocogake karo pipa banyu wis loro cooling tank panyimpenan Cairan. disipasi panas sing apik,

 

Detail Produk

1.6N-9987 emas Katup Solenoid Pompa Hidrolik

2. Nyedhiyakake boros panas sing apik kanggo katup solenoid, sing bisa dibongkar kapan wae

3. Nalika piranti kedher, spring komprèsi bisa alon mudhun geter flameout solenoid tutup bali lan kasebut ing piranti.

4. Manajemen produksi sing ketat miturut CE
























Panas Tags: 6N-9987 golden Hydraulic Pump Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.