Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Katup Kontrol Pedal Kaki Hidrolik > 702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve
702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve
  • 702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve
  • 702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve
  • 702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve
  • 702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve

702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan adol aksesoris excavator. Produk operasi yaiku 702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve kanthi macem-macem produk lan jaminan kualitas. Kita mesthi percaya yen produk kualitas apik bisa mbantu mbangun citra sing apik lan layanan sing apik, lan kanthi tulus ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo mbangun hubungan bisnis sing luwih kuat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve

 

1. pengenalan produk

702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve Kaya umume katup, katup sikil kasedhiya ing macem-macem bahan. Nalika saben tutup sikil bakal rada beda, desain umum universal. Deleng katup sikil PVC iki sing wis dipisahake ing ngisor iki. Iku kasusun saka awak tutup utama lan sambungan baris, bal, operator segel, segel, lan layar. Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa katup iki bisa dibongkar kanthi lengkap kanggo ngresiki.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Pilot Valve Foot Pedal Valve

Bagian No

702 - 16 - 01432

Model No

PC200 / 220 - 6

Bahan

wesi

Ukuran

Ukuran Standar


3.fitur produk lan aplikasi

702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve Pilot klep migunani amarga padha ngidini feed cilik lan gampang kanggo operate kontrol pasukan operasi luwih. Iku malah migunani nalika solenoids digunakake kanggo operate katup pilot. Tekanan lenga minimal dibutuhake kanggo kabeh katup kontrol arah. Sinyal pilot digunakake kanggo ngoperasikake katup kontrol tekanan.

 

4. Detail produk

1.702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve

2.. Tekanan die cast pedal
3. Trep kanggo operate tanpa ketegangan fisik
4.Spring jinis bali
5. Katup karo kunci uga kasedhiya

 


Panas Tags: 702 - 16 - 01432 OEM Foot Pedal Control Valve, Produsen, Supplier, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.