Ngarep > Produk > Bagian Hidrolik Excavator > Kepala Peluru Joystick > 702 - 16 - 53170 Long Service urip Joystick Bullet Kepala
702 - 16 - 53170 Long Service urip Joystick Bullet Kepala
  • 702 - 16 - 53170 Long Service urip Joystick Bullet Kepala702 - 16 - 53170 Long Service urip Joystick Bullet Kepala
  • 702 - 16 - 53170 Long Service urip Joystick Bullet Kepala702 - 16 - 53170 Long Service urip Joystick Bullet Kepala

702 - 16 - 53170 Long Service urip Joystick Bullet Kepala

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan produksi lan penjualan profesional. Produk utama kalebu 702 - 16 - 53170 urip dawa Joystick Bullet Head. Produk kita diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan. Welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo nggawe hubungan bisnis mangsa lan nggawe brilliance bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

702 - 16 - 53170 urip dawa Joystick Bullet Kepala

 

1. pengenalan produk

702 - 16 - 53170 urip dawa Joystick Bullet Head paling unmanned aerial vehicles (UAVs) lan submersible remotely operated vehicles (ROVs) mbutuhake paling sethithik sak joystick kanggo ngontrol kendaraan, kamera on-board, sensor lan/utawa manipulator.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Joystick peluru

Model No

PC200 - 6

Bagian No

702 - 16 - 53170

Bahan

baja

Kualitas

100% Brand - Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

702 - 16 - 53170 urip dawa Joystick Bullet Head pagawean joystick wis dadi umum ing akeh aplikasi industri lan manufaktur, kayata crane, perakitan, peralatan kehutanan, truk pertambangan, lan excavator. Nyatane, panggunaan joystick kasebut akeh banget, saengga bisa ngganti tuas kontrol mekanik tradisional ing meh kabeh sistem kontrol hidraulik modern.

 

4. rincian produk

1.702 - 16 - 53170 urip dawa Joystick Bullet Kepala

2. kekiatan banget lan keluwesan ing nggunakake.

3. Tali sing dirancang khusus ningkatake daya tahan lan stabilitas dawa.

4. Tahan kanggo panas, lenga, lemes, tuwa lan gesekan amarga pigura banget lan khusus.

5. Daya gedhe, kacepetan dhuwur, umur layanan dawa, distorsi cilik, kurang papan sing dikuwasani.

 


Panas Tags: 702 - 16 - 53170 Long Service Life Joystick Bullet Head, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.