Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7
702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7
  • 702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7
  • 702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7

702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7

Guangzhou Jianle Shun Machinery Parts Co., Ltd. dumunung ing pusat komersial Guangzhou, China. Produk kita yaiku 702-21-57400 Excavator Main Pump Solenoid Valve PC200-7. Produk perusahaan diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan luwih saka 10 negara ing China. Wis nggawe reputasi sing apik, merek sing apik lan citra perusahaan sing jujur ​​​​lan dipercaya ing industri kasebut. , gelem nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo domestik lan manca, mbukak pasar sing luwih jembar, lan gabung tangan kanggo nggawe sesuk sing luwih apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7


introduksi produk

702-21-57400 Excavator Main Pump Solenoid Valve PC200-7Prinsip kerja katup solenoid yaiku nggunakake tatu coil miturut aturan tartamtu kanggo mbentuk medan magnet sawise diuripake (sumber daya dipérang dadi DC lan AC) kanggo ngowahi energi listrik dadi energi magnetik. Sawise elektromagnet ngasilake gaya magnet, inti wesi obah kanthi linear kanggo nyadari konversi energi elektromagnetik dadi energi mekanik.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

702 - 21 - 57400

Nomer Model

PC200 - 7

Bahan

Cast Iron

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

702-21-57400 Excavator Main Pump Solenoid Valve PC200-7Katup solenoid nggunakake prinsip konversi elektromagnetik saka energi mekanik iki kanggo ngontrol on-off saka sirkuit lenga lan éling kontrol electrification saka sirkuit lenga hydraulic. Elektromagnet ing katup solenoid stasiun pompa hidrolik biasane kasusun saka telung bagean utama: kumparan eksitasi, inti wesi statis lan inti wesi obah.

 

Detail Produk

1.Kabeh dering sealing digawe saka fluororubber sing diimpor, tahan suhu -30~240℃;

2.702-21-57400 Excavator Pompa Utama Solenoid Valve PC200-7

3. Nihan adopts proses perawatan lumahing khusus, lan resistance semprotan uyah bisa tekan luwih saka 1000H;

4Pigura coil digawe saka plastik Amérika DuPont dhuwur-kinerja, kang wis resistance suhu banget, resistance banyu lan resistance karat;

5. Inti wesi wis kebungkus karo bahan anti-gesekan ing lumahing materi permeabilitas Magnetik dhuwur kanggo mesthekake resistance nyandhang dhuwur lan hysteresis Magnetik kurang;



























Panas Tags: 702-21-57400 Excavator Main Pump Solenoid Valve PC200-7, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.