Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve
702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve
  • 702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve
  • 702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve

702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve

KOVAX wis fokus ing riset lan pangembangan kanggo bagean excavator. Perusahaan duwe spesialisasi ing katup solenoid, Sertifikasi CE Katup Solenoid Pompa Hidrolik 30C12A-111, lan seri sensor, luwih saka 100 jinis produk. Produk deteksi online qualified sadurunge diijini kanggo uncalan ing pasar, kualitas produk wareg dening pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve


Pambuka produk

702 - 21 - 57400 Anyar utama pump Solenoid Valve kasedhiya karo fitur kaya ngawut-awut tutup sirah soket karo soket hexagon, coil Magnetik, sealing set kanggo O-ring pesawat kanggo piring sambungan utawa, piring wuta kalebu 4 O-ring. Fitur iki ndhukung fastening dipercaya lan sealing nyenyet kanggo nyegah bocor sak proses.

 

Parameter Produk Spesifikasi ‰

Nomer Model

PC200-7

Layanan

OEM

Nomer Part

702-21-57400/57500/55901

Sertifikasi

CE

kahanan

100% Anyar

Garansi

3 wulan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

702 - 21 - 57400 Pompa Utama Anyar Solenoid Valve bisa dadi nyekel magnetik utawa mekanik kanggo nyegah gerakan spool. Sawetara katup solenoid hidrolik nggunakake mekanisme deten iki kanggo nahan spool ing posisi mbukak utawa ditutup nalika de-energized.

 

Detail Produk

1. pilihan materi kualitas dhuwur

2. Majeng diimpor Pabrik & peralatan testing

3. 702 - 21 - 57400 Pompa Utama Anyar Solenoid Valvein baris karo standar global

4. 100% Quality Inspection kanggo Njamin Kinerja High



















Panas Tags: 702 - 21 - 57400 Katup Solenoid Pompa Utama Anyar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.