Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8
702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8
  • 702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8
  • 702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8

702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing ekspor suku cadang mesin konstruksi. Dumunung ing Guangzhou (pasar paling gedhe ing Asia). Produk utama kita yaiku 702-21-57500 Main Pump Solenoid Valve PC200-8, kita wis nggawe prestasi gedhe, produk kita tambah akeh macem-macem (kalebu: bagian hidrolik, bagian mesin, komponen elektronik, segel minyak), produk sing paling laris. ing Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropa lan negara lan wilayah liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8

 

introduksi produk

702-21-57500 Main Pump Solenoid Valve PC200-8Pilot dilakokno katup solenoid nggunakake prabédan tekanan antarane media hulu lan hilir kanggo mbukak lan nutup. Mulane, mung bisa digunakake ing siji arah. Ing kasus iki, kumparan digunakake kanggo sinyal kanggo mbukak utawa nutup lan ora mbutuhake akeh daya. Ing tangan liyane, tutup solenoid iki digunakake ing aplikasi aliran dhuwur kanggo mesthekake yen prabédan meksa antarane welingan lan stopkontak tutup solenoid cukup kanggo bisa.

 

Parameter produk spesifikasi ‰    

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

702 - 21 - 57500

Nomer Model

PC200 - 8 / PC220 - 8 / PC270 - 8

warna

Padha karo Foto

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

702-21-57500 Main Pump Solenoid Valve PC200-8 A langsung-tumindak solenoid valve ora mbutuhake meksa diferensial kanggo operate amarga coil tumindak langsung ing diaphragm utawa tutup, nanging bisa mbutuhake akèh listrik. Katup solenoid jinis iki digunakake kanggo aliran sing sithik lan tekanan bisa beda-beda saka 0 bar nganti tekanan maksimal sirkuit.

 

Detail Produk

1. Katup solenoid minangka katup sing dikontrol kanthi listrik.

2. Katup kasebut nduweni solenoid, yaiku kumparan listrik kanthi inti ferromagnetik (plunger) sing bisa dipindhah ing tengah.

3.Arus listrik liwat kumparan nggawe medan magnet. Medan magnet ngetokake gaya munggah ing plunger sing mbukak orifice.

4.Irit energi, konsep bistable, uga ukuran kompak saka solenoid Rotary kompak kita, sing nemtokake kanggo nggunakake minangka piranti latching.

5.702-21-57500 Pompa Utama Solenoid Valve PC200-8























Panas Tags: 702-21-57500 Katup Solenoid Pompa Utama PC200-8, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.