Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve
702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve
  • 702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve
  • 702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve

702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. dumunung ing pusat komersial Guangzhou, China. Produk utama kita yaiku 702-21-62600 Katup solenoid pompa hidrolik kualitas dhuwur, lan kita nyedhiyakake layanan sawise-sales sing efisien. Perusahaan terus nggedhekake ukuran produk kanggo nyedhiyakake layanan siji-mandeg. We look nerusake kanggo nyedhiyani sampeyan karo liyane support kanggo menang bebarengan. Sugeng rawuh kanggo takon!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve


introduksi produk

702-21-62600 Katup solenoid pompa hidraulik kualitas dhuwur Katup solenoid hidrolik duwe rongga sing ditutup kanthi bolongan ing macem-macem lokasi. Saben bolongan disambungake menyang pipa sing beda. Ing tengah rongga ana piston, lan ing loro-lorone ana rong elektromagnet. Solenoid ing sisih energized bakal kepincut menyang awak tutup

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

702 - 21 -62600

Nomer Model

PC200-8MO

warna

ireng

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valve Kanthi ngontrol gerakan awak tutup kanggo mbukak utawa nutup bolongan stopkontak lenga beda, bolongan welingan lenga tansah mbukak, lenga hydraulic bakal mlebu pipo stopkontak lenga beda, banjur lenga. piston silinder bakal di-push dening piston silinder lenga. tekanan oli. Iki nyopir rod piston, lan rod piston nyopir piranti mekanik, saéngga ngontrol gerakan mekanik kanthi ngontrol arus listrik elektromagnet.

 

Detail Produk

1. Kabeh dering sealing digawe saka fluororubber sing diimpor, tahan suhu -30~240℃;Ø

2. Lengan tutup lan inti klep digawe saka paduan baja struktural vakum perawatan panas, kanthi resistensi nyandhang sing apik;Ø

3. Rampung tutup tutup lan inti tutup nganggo peralatan finishing sing diimpor, lan akurasi pangolahan nganti 1um;Ø

4.702-21-62600 kualitas dhuwur hydraulic pump solenoid valveØ

5. Pigura coil digawe saka plastik Amérika DuPont dhuwur-kinerja, kang wis resistance suhu banget, resistance banyu lan resistance karat;




























Panas Tags: 702-21-62600 Klep solenoid pompa hidrolik berkualitas tinggi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.