7035503 Kunci Safety Hydraulic
  • 7035503 Kunci Safety Hydraulic7035503 Kunci Safety Hydraulic
  • 7035503 Kunci Safety Hydraulic7035503 Kunci Safety Hydraulic
  • 7035503 Kunci Safety Hydraulic7035503 Kunci Safety Hydraulic
  • 7035503 Kunci Safety Hydraulic7035503 Kunci Safety Hydraulic

7035503 Kunci Safety Hydraulic

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. khusus ing grosir lan eceran excavator, buldoser, loader lan mesin konstruksi lan aksesoris liyane. Saiki, produk utama yaiku 7035503 Kunci Keamanan Hidrolik. Kita netepi prinsip "kualitas pisanan, reputasi pisanan". Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis sing ramah jangka panjang karo perusahaan sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita langsung. We look nerusake kanggo pitakonan Panjenengan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

7035503 Kunci Safety Hydraulic

 

1. pengenalan produk

7035503 Kunci Keamanan Hidrolik Tuas mateni kontrol pilot (A) mateni tekanan pilot hidrolik menyang kabeh katup kontrol pilot. Nalika tuas mateni kontrol pilot ana ing posisi dikunci, mesin ora bakal obah yen tuas utawa pedal ora sengaja dipindhah.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Kunci Pilot Lever Safety Hydraulic

Nomer Model

ZAXIS200 / ZAXIS240

Nomer Part

7035503 / 3089848

warna

Padha karo Foto

Kualitas

100% Anyar


3.fitur produk lan aplikasi

7035503 Kunci Keamanan Hidrolik Seri katup pilot iki utamane digunakake kanggo saluran minyak kontrol sistem hidrolik lan ngaktifake lenga kontrol kanthi aliran lan tekanan sing sithik kanggo ngontrol tekanan output minyak pilot supaya bisa nyukupi syarat ing kahanan kerja sistem.

 

4. rincian produk

1.7035503 Kunci Safety Hydraulic

2. Komponen asli.
3.Nganggo wesi luwih awet.
4. Nomer bagean sing bener, gampang diganti sing anyar.
5. Gampang kanggo nginstal.



Panas Tags: 7035503 Kunci Keamanan Hidrolik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.