Ngarep > Produk > Kunci Safety Hydraulic Excavator > Kunci Keamanan Hidrolik > 71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock
71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock
  • 71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock
  • 71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock
  • 71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock

71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing grosir lan eceran mesin konstruksi lan aksesoris kayata aksesoris excavator. Produk utama yaiku 71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock, kita seneng kauntungan khusus kanggo nyedhiyakake kabeh bagean mekanik kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif. Kita netepi prinsip "kualitas pisanan, reputasi pisanan". Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis sing ramah jangka panjang karo perusahaan sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock

 

1. pengenalan produk

71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock Hydraulic lockHydraulic lock minangka fenomena sing bisa kedadeyan ing mesin piston sing duwe silinder arah mudhun, yaiku silinder sing orientasine supaya piston mudhun nalika langkah kompresi. Kabeh mesin radial duwe sawetara silinder sing ngarah mudhun lan, mulane, rentan kanggo kunci hidrolik.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Pilot Lock

Bagian No

71Q6 - 21470

Nomer Model

R - 9

warna

Padha karo foto

Kualitas

100% Anyar


3.fitur produk lan aplikasi

71Q6 - 21470 PA66 Bahan Kunci Keamanan Hidrolik Sawise mesin radial dipateni kanggo sawetara wektu, lenga bisa mlebu ing ruang pembakaran silinder ngisor utawa nglumpukake ing pipa intake ngisor, siap ditarik menyang silinder nalika mesin diwiwiti. . Nalika piston nyedhaki pusat mati ndhuwur (TDC) saka langkah kompresi (loro katup ditutup ing titik iki), lenga, amarga ora bisa dikompres, bisa mungkasi gerakan piston.

 

4. rincian produk

1.71Q6 - 21470 PA66 Material Hydraulic Safety Lock

2. Komponen asli.
3.Nganggo wesi luwih awet.
4. Gampang kanggo nginstal.
5. Gampang kanggo nggunakake.



Panas Tags:

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.