Ngarep > Produk > Kunci Safety Hydraulic Excavator > Kunci Keamanan Hidrolik > 73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock
73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock
  • 73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock
  • 73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock

73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok profesional aksesoris excavator, lan produk utama yaiku Kunci Keamanan Hidrolik Besi 73N6 - 20180. Kita bakal komunikasi kanthi serius lan jujur ​​karo para pelanggan ing saindenging jagad lan kanthi aktif nyedhiyakake layanan, ngarepake Kerjasama kita

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock

 

1. pengenalan produk

Sistem tuas safety ing taksi saka excavator, kang saged nyegah mudhun unintended saka kothak kontrol tanpa operasi saka tuas safety, lan mromosiaken miring aman saka kothak kontrol liwat watesan liya sing ngontrol aplikasi daya / short -sirkuit

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Lever Kunci Safety Hydraulic

Bagian No

73N6 - 20180

Nomer Model

R225 - 7 / R320 - 7 / R305 - 7

kasedhiyan

ing saham

Status kesehatan

anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

Kemungkinan excavator malfunctioning amarga misoperation operator cilik banget, lan kothak kontrol ora bisa dibalèkaké menyang posisi asline kajaba operator ngoperasikake tuas safety maneh. Peningkatan struktural bar safety iki ngilangi kemungkinan kegagalan excavator amarga kesalahan operator, kanthi signifikan ningkatake linuwih excavator.

 

4. detail produk detail produk

1.73N6 - 20180 Wesi Hydraulic Safety Lock

2.Nganggo wesi luwih awet.

3. Cocog kanggo excavator baja alloy anyar

4. Gampang kanggo nginstal.

5. Gampang kanggo nggunakake.



Panas Tags: 73N6 - 20180 Iron Hydraulic Safety Lock, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.