Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Motor Akselerasi Kab > 7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor
7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor
  • 7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor
  • 7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor
  • 7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor
  • 7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor

7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor

KOVAX nyedhiyakake suku cadang tuku siji-mandeg kanggo excavator, kaya 7834 - 41 - 2000 Ukuran Standar Akselerator Motor, segel, bagian hidrolik, turbocharger lan sensor tekanan dll. layanan . Kauntungan kita yaiku layanan sing paling apik, produk sing berkualitas tinggi lan rega sing paling kompetitif. Filosofi bisnis kita yaiku kepercayaan, keunggulan, inovasi lan harmoni, welcome kanggo miwiti hubungan karo kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

7834 - 41 - 2000 Ukuran standar akselerator Motor

 

1. Pengenalan produk

7834 - 41 - 2000 Ukuran standar Motor Akselerator yaiku mekanisme aliran fluida diatur kanthi constriction utawa obstruction. Daya mesin bisa tambah utawa suda kanthi watesan gas mlebu (kanthi nggunakake throttle), nanging biasane suda. Istilah throttle wis teka kanggo ngrujuk, ora resmi, kanggo mekanisme apa wae sing diatur dening daya utawa kacepetan mesin, kayata pedal akselerator excavator.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

PC200 / 220 - 7

Nomer Part

7834 - 41 - 2000 / 7834 - 41 - 2002

Bahan

baja

Jinis

Motor throttle

ember

Grab Shovel

Sertifikasi

CE

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

7834 - 41 - 2000 Ukuran standar Accelerator Komposisi pelumas bantalan motor sing digunakake ing motor throttle sing dikontrol elektronik kanggo mobil kudu torsi sing sithik (utamane torsi rotasi ing suhu sing sithik), nduweni sifat swara sing apik, ora bocor (utawa penguapan), duwe umur dawa. , lan kemampuan operasional ing suhu kurang lan suhu dhuwur.

 

4. Detail Produk

Mesthekake kekuatan lan nyandhang resistance, lan nduweni kinerja pelumas mandhiri, kinerja sing tenang, gear kacepetan rendah yaiku plastik teknik khusus, njamin dipercaya lan awet.

7834 - 41 - 2000 Ukuran standar Akselerator Pengembangan lan pabrikan motor tindakake sing asli

Desain sing dioptimalake saka struktur sealing kothak njaba, lan kabeh nggunakake dering sealing silikon berkualitas tinggi, nambah kemampuan anti banyu lan tahan debu;

Sensor posisi throttle asli



Panas Tags: 7834 - 41 - 2000 Ukuran standar Motor Akselerasi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.