Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Komputer > 7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih
7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih
  • 7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih
  • 7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih
  • 7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih
  • 7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih

7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih

Guangzhou Jianle Shun Co., Ltd. minangka perusahaan macem-macem profesional sing melu produksi lan dodolan. Utamane melu komponen listrik excavator, bagean karet, kit sealing, katup relief tekanan, lan sapiturute. Kualitas produk ana ing kontrol, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih

 

1. pengenalan produk

7835 - 26 - 2002 Putih Panel Kontrol Kontroler Komputer Kursi pembalap kanggo asrama pembalap lan taksi sing dipasang tuas operasi kanggo operasi piranti kerja, lan fasilitas nyopir hidrolik kanggo operasi piranti kerja.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Pengontrol Komputer Excavator

Bagian No

7835 - 26 - 2002

Nomer Model

PC300 / 360 - 7

warna

Padha karo foto

Kualitas

100% dites


3.parameter produk spesifikasi

7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Pengontrol Komputer Putih Piranti sing digunakake biasane boom sing digandhengake sacara vertikal ing arah vertikal ing awak slewing ndhuwur, lengen sing digantung ing mburi boom, lan ember, lemah sing atos utawa crushing rock. karya kanggo penggalian umum utawa transportasi lemah gumantung ing jinis karya.

 

4. rincian produk

1.7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih

2. Jeneng bagean controller kontrol panel komputer komputer, MUC kontrol unit, kothak listrik CPU controller ASS'y ecu

3. Node engine related komponen lan sistem electrical

4. Kabel lan komponen listrik gampang short-circuited, kang bakal ngrusak controller. Mangga dipriksa lan mbayar manungsa waé kanggo instalasi saka monitor lan controller.

5. Program instalasi trep kanggo nginstal controller bisa digunakake langsung.



Panas Tags: 7835 - 26 - 2002 Panel Kontrol Kontrol Komputer Putih, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.