Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Parts Relay Excavator > 8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay
8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay
  • 8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay
  • 8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay
  • 8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay
  • 8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay

8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka pabrik kanthi model bisnis sing nggabungake pangembangan, produksi, penjualan lan layanan. Antarane produk yaiku 8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay . Utamane digunakake ing mesin konstruksi, mobil penumpang, kapal, generator diesel, produk kasebut adol kanthi apik ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan Afrika. We are semangat kanggo kerjo bareng karo kabeh pelanggan ing basis saka keuntungan bebarengan kanggo nggawe prospek luwih.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay

 

1. pengenalan produk

8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay Piranti daya rendah kayata mikroprosesor bisa nyopir relay kanggo ngontrol beban listrik ngluwihi kemampuan drive langsung. Ing mobil, relay wiwitan ngidini arus dhuwur saka motor cranking bisa dikontrol kanthi kabel cilik lan kontak ing kunci kontak.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Kothak Kontrol Relay Excavator

Bagian No

8-94258-014-0

Model No

EX400-3

Tegangan

24v

warna

ireng


3.fitur produk lan aplikasi

 8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay Relay digunakake ing ngendi wae perlu kanggo ngontrol daya dhuwur utawa sirkuit voltase dhuwur karo sirkuit daya kurang, utamané nalika isolasi galvanic seng di pengeni.


 Aplikasi pisanan saka relay yaiku ing garis telegraf sing dawa, ing ngendi sinyal lemah sing ditampa ing stasiun penengah bisa ngontrol kontak, ngowahi sinyal kanggo transmisi luwih lanjut.


 Piranti voltase dhuwur utawa dhuwur saiki bisa dikontrol nganggo kabel voltase cilik lan switch pilot. Operator bisa diisolasi saka sirkuit tegangan dhuwur

 

4.rincian produk

1.8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay

2. Aman lan lingkungan pangayoman, kuwat lan awet
3. kasedhiyan jangka panjang (ora usang)
4. pangopènan gampang
5. gagal sistem kontrol aman kang cyber aman lan insensitive kanggo elektro Magnetik



Panas Tags: 8 - 94258 - 014 - 0 24V Glow Plug Relay, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.