Ngarep > Produk > Bagian Hidrolik Excavator > Kepala Peluru Joystick > 9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam
9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam
  • 9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam
  • 9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam
  • 9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam
  • 9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam

9107447 Kepala Peluru Joystick Material Logam

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional aksesoris excavator, kanthi macem-macem produk lengkap. Produk utama yaiku 9107447 Kepala Peluru Joystick Bahan Logam, sing akeh digunakake ing mesin konstruksi lan industri liyane. Produk kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna, welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

9107447 Kepala Peluru Joystick Bahan Logam

 

1. pengenalan produk

9107447 Bahan Logam Joystick Bullet Head Valve alat pusher digunakake kanggo pas sworo seru -in motor cycle lan skuter tubeless katup menyang pelek. Perlengkapan ditindakake kanthi nggunakake alat kanggo nyurung mburi katup menyang bolongan pelek nganti 'snap' ing panggonane.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Joystick peluru

Model No

EX200 - 2/3/5

Bagian No

9107447 / 9101513 / 9108066

Bahan

logam

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

9107447 Kepala Peluru Joystick Bahan Logam Alat pendorong klep digunakake kanggo nginstal klep tanpa tabung motor lan skuter menyang pelek. Majelis ditindakake kanthi nggunakake alat kanggo nyurung mburi katup menyang bolongan pelek nganti "klik" menyang papan.

 

4. rincian produk

1.9107447 Bahan Logam Joystick Bullet Kepala
2. awet
3. Ora gampang rusak
4. Aksesoris perakitan Joystick

 


Panas Tags: 9107447 Kepala Peluru Joystick Bahan Logam, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.