Ngarep > Produk > Bagian Hidrolik Excavator > Kepala Peluru Joystick > 9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi
9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi
  • 9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi
  • 9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi

9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. nyedhiyakake aksesoris excavator padhet sing berkualitas tinggi, presisi dhuwur lan biaya-efektif. Produk utama yaiku 9759157 Joystick Bullet Head For Hitachi. Kita pracaya marang kekuwatan merek, pentinge kualitas, pilihan pelanggan. We look nerusake kanggo nggawe lan nuduhake liyane macem karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi

 

1. pengenalan produk

9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi A tutup pilot punika tutup cilik sing kontrol feed kontrol aliran winates kanggo tutup pilot kapisah. Biasane, katup kapisah iki ngontrol tekanan dhuwur utawa feed aliran dhuwur.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Pusher Pilot Valve

Model No

ZAXIS240 - 3

Bagian No


9759157

Bahan

logam

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

9759157 Joystick Bullet Head Kanggo Hitachi alat pusher klep digunakake kanggo nginstal sworo seru motor lan scooter tubeless klep kanggo pelek. Majelis rampung kanthi nggunakake alat kanggo push mburi tutup menyang bolongan rim nganti "klik" menyang panggonan.

 

4. rincian produk

1.9759157 Joystick Bullet Kepala Kanggo Hitachi

2. Ora gampang rusak

3. Gampang kanggo nginstal

4. Aksesoris perakitan Joystick



Panas Tags: 9759157 Joystick Bullet Head Kanggo Hitachi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.