Ngarep > Babagan awake dhewe >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Sejarah Kita

Guangzhou Jianle Shun Machinery Parts Co., Ltd. minangka perusahaan sing spesialisasine ing produksi lan dodolan bagean excavator. Dumunung ing pusat distribusi paling gedhe ing Asia kanggo bagean excavator, kanthi lokasi geografis sing unggul lan transportasi sing trep.


Perusahaan kita wis nggawe hubungan koperasi sing ramah karo akeh perusahaan domestik gedhe. Prinsip perusahaan kita yaiku "Quality First, Customer First".


Perusahaan kita netepi syarat sing ketat lan standar pangolahan, lan produk kita ditampa kanthi apik dening pangguna. Ing wektu sing padha, uga wis nampa dhukungan kuwat saka kolega ing industri.


Perusahaan kasebut nduweni kualitas sing dipercaya, rega terjangkau lan pasokan sing cukup. Adhering kanggo filosofi perusahaan "Kualitas, Efisiensi, Kejujuran, lan Thoughtfulness", kita komprehensif bakal nambah citra perusahaan, netepake merek perusahaan, lan nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan marem sepenuh hati. Welcome pelanggan kanggo takon.


Produk utama yaiku: motor throttle, sensor, katup solenoid, saklar flameout, switch tekanan, versi komputer, layar tampilan, pengontrol, kecepatan garis, lem sambungan, kopling, joystick, katup sikil, seri kunci safety hidrolik, seri Supercharger turbin, excavator stiker, gear ring flywheel, seri segel lenga.


Pabrik Kita

Guangzhou Jianle Shun Machinery PartsFactory minangka Produk suku cadang excavator khusus.


Production.:Minangka Supplier Global Ing Excavator/Wheel Loader/Dozer Seal Kit, Spare Parts,Hydraulic Parts,Engine Parts,


Kanggo Nggawe Nilai Tambah Kanggo Pelanggan Ing saindenging jagad.


Jian Le Shun Company ora mung mbayar manungsa waé kanggo teknologi, nanging uga njogo kaluwihan Manufaktur liwat peralatan majeng lan pakaryan, uga dandan terus saka tingkat produksi.


Sistem manajemen mutu sing komprehensif


Jian Le Shun wis sukses entuk sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO, CE Eropa, SGS, lan liya-liyane. Kontrol kualitas lan sistem jaminan kualitas sing sampurna njamin saben supplier bisa tahan tes sing ketat, lan saben proses wis ngalami ewu uji coba.

Jaringan penjualan lan layanan produk global


Ing strategi ngembangake pasar global, Jian Le Shun nyedhiyakake produk pas wektune lan layanan sawise-sales kanggo distributor global, lan tulus nglayani meh 1.000 distributor lokal ing Amerika, Eropa, Afrika, Asia Tenggara, lan China. Kanthi konsep produk lan layanan sing bermutu, Jian Le Shun terus-terusan nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo nggawe abasis produksi bagean excavator profesional.