Ngarep > Produk > Sensor Tekanan Excavator > Sensor Tekanan Common Rail

Sensor Tekanan Common Rail Panyedhiya

Guangzhou Jianleshun co., Ltd.main kualitas dhuwur Common Rail Pressure Sensor, nyetel produksi lan grosir ing siji fokus ing aksesoris sistem bahan bakar duwe luwih saka 10 taun produksi lan pengalaman dodolan, lan diekspor menyang jaban rangkah, tresna dening pelanggan.

Sensor tekanan rel umum dumunung ing rel bahan bakar. Fungsine kanggo ngawasi tekanan bahan bakar ing common rail. Sensor tekanan bahan bakar yaiku sensor tekanan sing ngukur tekanan bahan bakar ing tangki bahan bakar kendaraan. Iki minangka bagean kritis saka sistem injeksi bahan bakar ing sawetara kendaraan. Sensor tekanan bahan bakar dumunung ing garis bahan bakar cedhak tangki bahan bakar. Sensor digunakake kanggo ngawasi tekanan bahan bakar. Nanging, iku ngawasi jumlah pasukan sing dibutuhake kanggo push bahan bakar liwat baris.

Sensor tekanan rel umum njaga tekanan konstan. Sensor tekanan bahan bakar ngirim informasi menyang komputer sing ngontrol sistem injeksi bahan bakar.Yen sensor tekanan bahan bakar gagal, bakal ngirim maca palsu menyang komputer. Komputer bakal nyetel sistem injeksi bahan bakar kanggo njaga tekanan bahan bakar ing tingkat sing wis ditemtokake.

View as  
 
<>
Kita profesional ing manufaktur Sensor Tekanan Common Rail KOVAX minangka salah siji saka Sensor Tekanan Common Rail produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.