Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Motor Aktuator Kab > DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D
DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D
  • DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922DDE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D
  • DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922DDE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D
  • DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922DDE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D
  • DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922DDE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D

DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D

KOVAX minangka produksi profesional DE24 - 17W42 - 02FP041 Actuator Motor CLG922D,throttle motor,sensor tekanan,turbocharger,alat diagnostik dll suku cadang excavator. Kanthi pengalaman meh 10 taun, kita wis berkembang dadi supplier profesional kanggo suku cadang asli lan OEM kanggo excavator lan buldoser.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D

 

1. Pengenalan produk

DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D minangka elektromekanis, ngowahi pulsa digital dadi gerakan rotasi utawa pamindahan. Nalika motor stepper ora apik kanggo macem-macem beban lan biasane ora efisien energi, nanging apik kanggo beban konstan lan akurasi posisi.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

CLG922D / CLG925D

Nomer Part

DE24 - 17W42 - 02FP041

Aplikasi kanggo

Suku cadang excavator penggali

Tipe Drive

Penggerak Listrik

Fungsi

Kontrol Aliran

Ukuran

Ukuran Standar

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D fungsi dening kopling poros terus muter karo mbukak, mung mandheg nalika mbukak uncoupled. Nalika motor iki gampang ditrapake, relatif murah, lan apik kanggo beban sing entheng.

 

Detail Produk

Motor DC berkualitas tinggi, torsi gedhe, operasi stabil

nggunakake positioner impor asli, awet lan akurat;

DE24 - 17W42 - 02FP041 Aktuator Motor CLG922D kacepetan lan presisi arah uga tambah banget nggunakake teknologi iki.

operasi stabil lan umur dawa



Panas Tags: DE24 - 17W42 - 02FP041 Actuator Motor CLG922D, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.