Ngarep > Produk > Selang Hidrolik Excavator Kab

Selang Hidrolik Excavator Kab Panyedhiya

Guangzhou Jianleshun co., Ltd. minangka produsen bagean excavator lan pemasok selang hidrolik excavator kanggo excavator ing China. Produksi profesional lan dodolan selang hidrolik, rega sing kompetitif, lan sawetara perusahaan gedhe kanggo nggawe kerjasama sing ramah.

Selang hidrolik excavator dinilai kanthi tekanan, suhu, lan kompatibilitas cairan. Hoses digunakake nalika pipo utawa tabung ora bisa digunakake, biasane kanggo nyedhiyani keluwesan kanggo operasi mesin utawa pangopènan. Selang kasebut dibangun kanthi lapisan karet lan baja. Interior karet diubengi dening pirang-pirang lapisan kawat anyaman lan karet. Eksterior dirancang kanggo tahan abrasi. Radius bend selang hidrolik dirancang kanthi teliti menyang mesin, amarga gagal selang bisa mateni, lan nglanggar radius bend minimal selang bakal nyebabake kegagalan. Selang hidrolik umume duwe fitting baja sing dipasang ing ujung. Bagian paling lemah saka selang tekanan dhuwur yaiku sambungan selang menyang fitting. Kerugian liyane saka selang yaiku umur karet sing luwih cendhek sing mbutuhake panggantos periodik, biasane ing interval limang nganti pitung taun.

Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing produksi selang hidrolik excavator kanggo excavator, lan mitra kita yaiku Kobelco, Hyundai, Doosan, Komatsu, Hitachi, Carter lan liya-liyane. Kanthi kualifikasi standar ekspor, ekspor menyang Asia Tenggara.

View as  
 
3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator

3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca khusus sing melu konstruksi mekanik ing China. Kita bisa nyedhiyakake kabeh suku cadang panggantos Excavator.Produk utama duwe 3050022 pipa selang hidrolik Radiator,throttle motor,turbocharger,sensor tekanan lan sateruse. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Uler, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lsp. Nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik kanggo para pelanggan minangka iman sing tansah kita tindakake. Menehi pelanggan rega sing kompetitif ing pasar minangka perkara sing tansah kita lakoni. Kita pengin duwe kesempatan kanggo nindakake kerjasama win-win jangka panjang karo sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
230 - 2782 Dawane 870mm Pipa Selang Hidrolik

230 - 2782 Dawane 870mm Pipa Selang Hidrolik

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional pipa selang hidrolik 230 - 2782 Panjang 870mm. Keahlian profesional kita ing manufaktur 230 - 2782 Length 870mm Pipa selang hidrolik wis diasah sajrone 10 taun kepungkur. Kita mesthi percaya yen produk kanthi kualitas apik bisa mbantu nggawe gambar sing apik, lan kanthi layanan sing apik, para pelanggan sing dihormati bakal tansah ngadeg karo kita. .

Maca liyaneKirim Enquiry
230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose

230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose

KOVAX wis dadi panyedhiya bagean excavator, komponen lan nyedhiyakake dhukungan teknis profesional ing Guangzhou, China. Adhedhasar usaha lan pengalaman luwih saka 10 taun, kita wis mbangun reputasi kanthi kerja keras lan jujur ​​karo para pelanggan. 230 - 2854 Hydraulic Middle Water Hose utamane nyedhiyakake kualitas dipercaya saka selang hidrolik lengkap. Kerjane kanggo merek internasional kayata CATERPILLAR, VOLVO, KOMATSU, SUMITOMO, HITACHI, HYUNDAI, KATO, KOBELCO, DOOSAN lan liyane. Lan kita duwe pengalaman ekstensif ing bisnis ekspor, lan transportasi diwasa.

Maca liyaneKirim Enquiry
085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312

085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312

KOVAX wis dadi salah siji saka pemasok profesional 085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312,excavator hydraulic pumps, kit segel silinder hidrolik, kit segel ARM BOOM BUCKET, kit O-ring, pasar grosir paling gedhe kanggo bagean excavator ing China. Kita nyebarake produk menyang saben pojok China, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan Amerika, lan nyedhiyakake informasi lan layanan profesional. Kita bisa ngirim barang lan ngemot kargo sampeyan uga ngatur pengiriman ing luar negeri menyang pelabuhan ing saindenging jagad! "Profesi, Ketulusan lan Merek" minangka prinsip bisnis kita. Kita nyedhiyakake awake dhewe kanggo nyetel jaringan dodolan swara.

Maca liyaneKirim Enquiry
124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe

124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe

Pabrik kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing 124 - 1596 100% Inspection Hydraulic Hose Pipe. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan selang hydraulic excavator iki, welcome kanggo hubungi kita!

Maca liyaneKirim Enquiry
230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose

230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose

KOVAX wis melu 230 - 2781 Radiator Upper Water Hose sajrone 10 taun, wis fokus ing kualitas produk, fokus ing produksi selang hidrolik lan selang hidrolik lan agen merek lan dhukungan teknis saka perusahaan profesional.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur Selang Hidrolik Excavator Kab KOVAX minangka salah siji saka Selang Hidrolik Excavator Kab produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.