Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Katup Solenoid Pompa Hidrolik Panyedhiya

Guangzhou Jianleshun Co., Ltd. minangka produsen suku cadang excavator Cina lan pemasok katup solenoidpompa hidrolik excavator. Produksi profesional katup solenoidpompa hidrolik excavator berkualitas tinggi. pumphydrauliktutup solenoidkalebusolenoidclenga,hydraulikpumpsolenoidvalve,rotarisolenoidvalve lan liya-liyane. Katup solenoidpompa hidrolik digunakake ing excavator, minangka bagean sing penting.

 

Katup SolenoidPompa Hidraulik ing teknologi, desain, kinerja, aplikasi aplikasi kanggo nggayuh standar ultra-dhuwur. Lan kita duwe sertifikasi CE lan ISO, safety produk, produk kualitas lan sertifikasi liyane, kanthi kualifikasi ekspor, minangka pabrik penjualan langsung, pabrik wis diadegake luwih saka 10 taun.

 

Katup solenoidhidrolik yaiku katup arah sing dikontrol solenoidsing digunakake ing sistem hidrolik kanggo mbukak, nutup utawa ngganti arah aliran cairan. Katup beroperasi kanthi solenoid, yaiku kumparan listrik sing ngubengi inti ferromagnetik ing tengah. Katup kasusun saka macem-macem kamar uga disebut port. Solenoiddigunakake kanggo ngusapake spool ing tutup, mbukak utawa nutup port. Spool minangka komponen silinder sing nglayani fungsi katup kanthi ngalangi utawa ngidini aliran cairan liwat port kasebut, gumantung saka posisine.

View as  
 
YT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve Safety

YT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve Safety

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan suku cadang mesin khusus ing pangembangan, pabrik lan dodolan bagean excavator. Produk utama yaiku YT35V00006F1 Katup Solenoid Keamanan Berkualitas Tinggi. We njupuk "integritas basis, layanan-oriented" minangka konsep lan nyedhiyani "profesional, cepet lan sampurna" layanan. Kita ngarep-arep banget kanggo nggawe kerjasama jangka panjang sing saling migunani lan menang-menang karo pelanggan anyar lan lawas.

Maca liyaneKirim Enquiry
YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve

YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. fokus ing riset lan pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Produk utama yaikuYT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve, sing diekspor menyang kabeh ndonya kanthi pengalaman sing sugih, lan dipercaya dening pelanggan kanthi kualitas dhuwur, layanan paling apik lan rega pabrik. lan njaga kerjasama jangka panjang

Maca liyaneKirim Enquiry
YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve

YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Anggere produk operasi kalebu YT35V00004F1 Golden werna tutup solenoid proporsional, kita tansah setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas karo kinerja dipercaya, prices sarujuk lan layanan sampurna, lan ngarep-arep kerjasama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak

TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Kita bisa nyedhiyani sawetara lengkap bagean panggantos excavator. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Uler, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lan liya-liyane. Produk utama yaiku TM1012162 katup solenoid pompa hidrolik warna perak. Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing bermutu lan layanan sing apik minangka kapercayan sing wis ditindakake. Kulo pengen duwe kesempatan kanggo duwe long-term win-win kerjasama karo sampeyan

Maca liyaneKirim Enquiry
TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve

TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing pangembangan lan adol suku cadang excavator. Produk utama yaiku TM1005110 Shift proportional solenoid valve. Kita tansah netepi prinsip "produk apik banget, kualitas apik, layanan sampurna, lan layanan pisanan", lan cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan domestik lan manca kanggo kahanan win-win.

Maca liyaneKirim Enquiry
TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator

TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Produk utamane yaiku katup Solenoid TM85302 kanggo bagean excavator, lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing apik lan kompetitif kanggo industri mesin. Produk akeh digunakake ing excavator, buldoser, forklift lan aksesoris liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur Katup Solenoid Pompa Hidrolik KOVAX minangka salah siji saka Katup Solenoid Pompa Hidrolik produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.