Ngarep > Produk > Knob Throttle Excavator Kab

Knob Throttle Excavator Kab Panyedhiya

Guangzhou Jianleshun co., Ltd. minangka salah sawijining produsen lan panyedhiya bagean excavator. Kita fokus ing knob throttle excavator, motor throttle, sensor tekanan, katup solenoid, turbocharger lan aksesoris liyane. Perusahaan kita netepi syarat kualitas sing ketat, rega sing kompetitif, layanan profesional dening para pelanggan.

Tombol throttle excavator digunakake kanggo ngontrol throttle mesin konstruksi. Kalebu tombol, ngisor tombol wis disusun karo basa tombol, tombol liwat spring dipencet ing awak, tombol liwat meneng pisanan tetep ing awak, kasedhiya karo mandrel a, mandrel dipasang karo bantalan. , ngisor mandrel liwat sensor, sensor wis disambungake tetep karo awak liwat meneng screwdriver kapindho. Model sarana nggunakake spring kanggo mencet tombol ing awak, tinimbang dering karet damping asli, rampung ngatasi dering karet damping amarga geter lan gampang Gagal cacat, supaya throttle knob ora akurat kedadean, nambah linuwih saka pindah, nyuda Gagal mesin, supaya minangka kanggo nambah efficiency karya; Model sarana adopts screwdriver meneng kanggo tetep nyambung sensor karo awak, èfèktif ngindari kahanan sing posisi watesan saka piranti mandrel rawan kanggo disconnection, kang ora mung trep kanggo Processing lan ngurangi biaya panggunaan, nanging uga banget. trep kanggo panggantos lan pangopènan sawise nyandhang.

Tombol throttle excavator ditrapake kanggo merek excavator kayata Kobelco, Hyundai, LIUGONG, XUMG, XGMA, LONKING, LOVOL, SANY, lsp. Kita wis entuk kerjasama sing ramah karo merek kasebut, lan diekspor menyang 30 negara ing luar negeri.
View as  
 
20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih

20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. specifications, awet, jianleshun produksi Excavator throttle switch,we looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Welcome kanggo tuku Excavator throttle switch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Sugeng rawuh kanggo tuku 20Y-06-41150 Excavator Throttle Switch saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
20Y-06-31320 Excavator Throttle Ngalih

20Y-06-31320 Excavator Throttle Ngalih

Kanthi spesifikasi lengkap, KOVAX awet khusus ing spare parts excavator suwene 10 taun, nyakup sebagian besar pasar global. We are looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Excavator throttle switch,Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan! Sugeng tuku 20Y-06-31320 Excavator Throttle Switch saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih

21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. wis spesialisasine ing produksi saklar throttle Excavator kanggo 10 taun. We are looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Minangka Pabrik profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani spare parts excavator. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sugeng rawuh kanggo tuku 21N8 - 20506 Excavator Throttle Switch saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob

ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob

KOVAX dumunung ing Guangzhou China, kutha mesin internasional paling gedhe lan kita profesional setya adol bagean excavator. Kalebu Excavator Throttle Knob, throttle motor, turbocharger, Solenoid Valve, cocok kanggo Caterpillar, Komatsu, Hyundai, Hitachi, Kobelco, Doosan, Jcb. Ketentuan Pembayaran Fleksibel; Pangiriman Cepet; Quality Garantee; Pasar utama kita yaiku Eropa, Amerika lan Asia Tenggara. Kita netepi filosofi bisnis â € œprofesional, integritasâ € lan nggawe kerjasama sing cedhak karo klien. Kanthi produk sing apik banget, layanan berkualitas tinggi lan sikap layanan sing tulus, kita njamin kepuasan pelanggan lan mbantu para pelanggan nggawe nilai kanggo entuk manfaat lan nggawe kahanan menang-menang. Sugeng rawuh kanggo tuku ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
4483285 OEM Excavator Throttle Knob

4483285 OEM Excavator Throttle Knob

Guangzhou Jianleshun Machinery Parts Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu konstruksi mekanik ing China. Kita bisa nyedhiyakake spare parts kanggo Excavator Throttle Knob. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Caterpillar, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lan sapiturute. Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas lan layanan sing apik minangka kapercayan sing tansah kita tindakake. Kita wis kerja keras kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi rega sing kompetitif. Kulo pengen duwe kesempatan kanggo duwe long-term win-win kerjasama karo sampeyan. Sugeng rawuh kanggo tuku 4483285 OEM Excavator Throttle Knob saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Knob Throttle Excavator Kab KOVAX minangka salah siji saka Knob Throttle Excavator Kab produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.