Ngarep > Produk > Knob Throttle Excavator Kab > Ngalih Throttle Excavator

Ngalih Throttle Excavator Panyedhiya

Guangzhou jianleshun CO.,LTD. minangka perusahaan perdagangan manca khusus sing melu pabrik Excavator Throttle Switch lan grosir ing China.We bisa nyedhiyakake kabeh suku cadang panggantos Excavator. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Uler, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lsp. Nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik kanggo para pelanggan minangka iman sing tansah kita tindakake.

Excavator Throttle Switch nemtokake posisi katup throttle. Padha dipasang langsung ing poros katup throttle. Ing macem-macem posisi ngalih ditularaké menyang unit kontrol Manajemen engine lan bantuan ing pitungan saka jumlah bahan bakar dibutuhake. Ngalih katup throttle omah loro ngalih kang actuated nggunakake mekanisme ngoper. Loro ngalih menehi informasi unit kontrol Manajemen engine ing negara operasi engine "nganggur" lan "muatan lengkap" kanggo mesthekake jumlah bahan bakar perlu wis diwilang kanthi akurat.

Excavator Throttle Switch nggampangake integrasi fitur kayata cruise control, kontrol traksi, kontrol stabilitas, lan sistem precrash lan liya-liyane sing mbutuhake manajemen torsi, amarga throttle bisa dipindhah tanpa preduli saka posisi pedal akselerator driver. Menehi pelanggan rega sing kompetitif ing pasar minangka perkara sing tansah kita lakoni. Kita pengin duwe kesempatan kanggo nindakake kerjasama win-win jangka panjang karo sampeyan.
View as  
 
20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih

20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. specifications, awet, jianleshun produksi Excavator throttle switch,we looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Welcome kanggo tuku Excavator throttle switch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Sugeng rawuh kanggo tuku 20Y-06-41150 Excavator Throttle Switch saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
20Y-06-31320 Excavator Throttle Ngalih

20Y-06-31320 Excavator Throttle Ngalih

Kanthi spesifikasi lengkap, KOVAX awet khusus ing spare parts excavator suwene 10 taun, nyakup sebagian besar pasar global. We are looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Excavator throttle switch,Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan! Sugeng tuku 20Y-06-31320 Excavator Throttle Switch saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih

21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. wis spesialisasine ing produksi saklar throttle Excavator kanggo 10 taun. We are looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Minangka Pabrik profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani spare parts excavator. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sugeng rawuh kanggo tuku 21N8 - 20506 Excavator Throttle Switch saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Ngalih Throttle Excavator KOVAX minangka salah siji saka Ngalih Throttle Excavator produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.