Ngarep > Produk > Sensor Tekanan Excavator > Sensor Tekanan Dhuwur

Sensor Tekanan Dhuwur Panyedhiya

Guangzhou Jianleshun Co., Ltd. minangka produsen bagean excavator China lan pemasok Sensor Tekanan Tinggi. Produksi profesional Sensor Tekanan Tinggi luwih saka 10 taun. Sensor Tekanan Dhuwur ditrapake kanggo pangukuran lan kontrol proses pembakaran dinamis, contone ing turbin gas lan aplikasi termoakustik sing padha. Dheweke kanthi akurat nangkep pulsasi tekanan lan getaran sing mbebayani kanggo ngoptimalake operasi sistem.

Sensor Tekanan Tinggi yaiku sensor piezoelektrik sing bisa ngukur tekanan ing suhu konstan nganti 700 ° C. Makarya minangka sistem spring-mass, aplikasi khas kalebu pangolahan ing ngendi pulsasi tekanan dinamis kudu diukur lan dikontrol. Thanks kanggo kristal PiezoStar sing dibangun, sensor tekanan suhu dhuwur tahan suhu nganti 1000 ° C ing wektu sing cendhak. Liwat teknologi diferensial lan kompensasi akselerasi sing dibangun, gangguan sing sithik lan akurasi sing dhuwur diraih. Kabel garis keras sing diisolasi khusus sing dirancang kanggo suhu sing dhuwur banget nyambungake sensor karo amplifier pangisian daya.

Sensor Tekanan Dhuwur digunakake ing mesin teknik kalebu excavator lan mobil. Sensor tekanan dhuwur kalebu unsur sensitif tekanan sing bisa nemtokake tekanan sing ditrapake lan komponen kanggo ngowahi informasi dadi sinyal output.


View as  
 
<>
Kita profesional ing manufaktur Sensor Tekanan Dhuwur KOVAX minangka salah siji saka Sensor Tekanan Dhuwur produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.