Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve
High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve
  • High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valveHigh Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve
  • High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valveHigh Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve

High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka distributor sing grosir lan ngedol macem-macem merek aksesoris excavator impor. Produk bisnis utama yaiku High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve. Perusahaan kita nyedhiyakake produk sing disaranake para pelanggan, lan entuk konsensus pasar kanthi kapercayan kualitas produk. Mitra kita ana ing Thailand, Malaysia, Singapura, Eropa lan Amerika Serikat lan wilayah Asia Tenggara liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve


introduksi produk

High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve Katup solenoida kasusun saka coil, plunger lan rakitan lengen. Ing klep sing biasane ditutup, spring bali plunger nahan plunger ing orifice lan nyegah aliran. Sawise kumparan solenoid diuripake, medan magnet sing diasilake ngangkat plunger, supaya aliran bisa. Nalika solenoid diuripake ing katup sing biasane mbukak, plunger nutup orifice, nyegah aliran.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

YN35V00052F1

Nomer Model

KDRDE5K - 31 / 30C50 - 102

Model

SK200 - 8 SK250 - 8

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve Katup solenoid bisa digunakake kanthi ngontrol aliran cairan utawa gas ing mode maju, ditutup kanthi lengkap utawa mbukak. Padha asring digunakake kanggo ngganti klep manual utawa kanggo remot kontrol. Fungsi katup solenoid kalebu mbukak utawa nutup orifice ing awak katup sing ngidini utawa nyegah aliran liwat katup. Plunger mbukak utawa nutup orifice kanthi ngunggahake utawa ngedhunake kumparan energizing ing kanula.

 

Detail Produk

1.Bahan tutup solenoid kudu ketemu resistance karat dibutuhake

2.The klep solenoid kudu bisa kanggo ngrampungake karo loro Suhu dhuwur lan kurang

3. Panganggone bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

4. High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve

 





























Panas Tags: High Quality YN35V00052F1 Hydraulic pump solenoid valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.