Ngarep > Produk > Sensor Tekanan Excavator > Sensor Tekanan Intake

Sensor Tekanan Intake Panyedhiya

Perusahaan mesin jianleshun Guangzhou minangka pabrik bagean excavator lan pemasok Sensor Tekanan Intake ing China. Nganti saiki Perusahaan wis 10 taun ing bisnis bagean excavator, Kita duwe pengalaman dawa lan layanan profesional ing bisnis iki, Perusahaan khusus ing CAT, KOMATSU ï¼ ŒHITACHI ,KOBECLO ,JCB, SUMITOMO ,YANMAR ,HYUNDAI ,DAEWOO....brand part.

Sensor Tekanan Intake minangka jembatan Wheatstone ing sablon ing membran. Dibangun saka papat resistor sing disambungake bebarengan kanggo mbentuk cincin tertutup, kanthi sumber voltase ing siji diagonal lan piranti uji voltase ing liyane. Ing sisih siji membran ana vakum atmosfer, ing sisih liyane vakum saka pipa intake. Sinyal sing diasilake dening deformasi membran dikondisikake dening sirkuit elektronik evaluasi lan dikirim menyang unit kontrol mesin. Ing istirahat, membran mlengkung miturut tekanan udara njaba. Kanthi mesin mlaku, tekanan negatif tumindak ing membran sensor, mengaruhi resistensi. Wiwit voltase referensi pancen pancet (5V), owah-owahan voltase output ing babagan kanggo owah-owahan resistance. Sensor suhu udara yaiku termistor NTC (koefisien suhu negatif). Resistance sensor dadi luwih cilik nalika suhu mundhak. Sirkuit input elektronik nyebarake voltase referensi 5 V ing antarane resistor sensor lan resistor tetep, saengga entuk voltase sing sebanding karo resistensi lan mula suhu.

Sensor Tekanan Intake Stabilitas suhu bisa ndawakake umur produk lan njamin kinerja sing apik. Gesekan sing sithik njamin efisiensi dhuwur lan desain umur dawa sing ditrapake kanggo macem-macem merek excavator.
View as  
 
<>
Kita profesional ing manufaktur Sensor Tekanan Intake KOVAX minangka salah siji saka Sensor Tekanan Intake produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.