Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Excavator Turbocharge Kab > K418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge
K418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge
  • K418 Material 49179 - 02910 Excavator TurbochargeK418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge
  • K418 Material 49179 - 02910 Excavator TurbochargeK418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge
  • K418 Material 49179 - 02910 Excavator TurbochargeK418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge
  • K418 Material 49179 - 02910 Excavator TurbochargeK418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge

K418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge

Mesin lan Peralatan Jianleshun Guangzhou nduweni reputasi dhuwur ing pasar Eropa, lan mesthi nyedhiyakake layanan cepet lan daratan kanthi sumber daya sing sugih. saham. Kita wis kerja keras kanggo ngembangake pasar Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan, lan nyedhiyakake model lan layanan khusus miturut karakteristik pasar sing beda. Saben bagean saka K418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge ing produk digawe saka bahan berkualitas tinggi kanthi teknologi turbo sing apik lan kompetitif.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

K418 Bahan49179 - 02910 Excavator Turbocharge

 

1. Pengenalan produk

K418 Bahan49179 - 02910 Excavator Turbocharge Kompresor turbocharger narik udara sekitar lan ngompres sadurunge mlebu menyang intake manifold kanthi tekanan tambah.[29] Iki nyebabake massa udara sing luwih gedhe sing mlebu ing silinder ing saben stroke intake. Daya sing dibutuhake kanggo muter kompresor sentrifugal asalé saka energi kinetik saka gas buang mesin.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

E320D

Jeneng Part


49179 - 02910

Bahan

wesi

Tipe ngine

C6 . 4

Desain

digawe ing china

 

3.fitur produk lan aplikasi

 K418 Bahan49179 - 02910 Excavator Turbocharge Kanggo ngindhari ketukan mesin (uga dikenal minangka knocking) lan karusakan fisik mesin sing gegandhengan, tekanan intake manifold ora kudu dhuwur banget, mula tekanan ing manifold intake mesin kudu dikontrol kanthi cara apa wae.


 Mbukak wastegate ngidini keluwihan energi sing bakal pindhah menyang turbin kanggo lulus lan langsung menyang exhaust, ngurangi tekanan ngedongkrak. Wastegates bisa dikontrol kanthi manual (umum ing pesawat) utawa aktuator (ing aplikasi otomotif, biasane dikontrol dening unit kontrol mesin).

 

4. rincian produk

1.K418 Bahan49179 - 02910 Excavator Turbocharge

2.Nalika Filter inlet kompresor ing sisih turbin ditemokake reged, banjur cukup online 3.ora njaluk diwenehake kanggo pangobongan kang ROOT sabab kanggo surging.

4. Kajaba iku, yen muncung, lading sisih turbin uga reged banjur cukup online ora bisa diprodhuksi kanggo pembakaran.

5. Nyandhang lan luh saka bantalan turbocharger

 


Panas Tags: Bahan K418 49179 - 02910 Excavator Turbocharge, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.