Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid Valve
KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid Valve
  • KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid ValveKDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid Valve
  • KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid ValveKDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid Valve

KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok aksesoris excavator profesional, kanthi peralatan uji lengkap lan tenaga teknis sing kuwat. Produk utama yaiku KDRDE5K-20 / 30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid valve kanthi varietas lengkap, kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo nggawe hubungan bisnis mangsa!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Katup Solenoid Proporsional

 

introduksi produk

KDRDE5K-20 / 30C12A-111 Excavator Katup solenoid proporsional Katup kontrol proporsional yaiku katup sing digunakake kanggo ngontrol aliran cairan kanthi ngganti ukuran aliran liwat restrictor. Tingkat aliran sing disetel banjur nyetel paramèter sing mengaruhi proses sistem, utamane tingkat cairan, tekanan lan suhu.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid valve

Bagian No

KDRDE5K - 20 / 30C12A - 111

Nomer Model

SK200 - 5 SK200 - 8

kahanan

100% Anyar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Katup solenoid proporsionalIng katup kontrol otomatis, pembatasan diarahake dening sinyal saka pengontrol sing diarani aktuator. Katup solenoid kontrol proporsional nggunakake solenoid minangka aktuator kanggo posisi katup variabel. Katup solenoid proporsional standar beroperasi meh padha karo katup solenoid sing dioperasikake langsung kanthi beda sing sadurunge dioperasikake liwat sawetara posisi katup.

 

Detail Produk

1.KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Proportional Solenoid Valve

2. Desain produk standar.

3. pilihan materi kualitas dhuwur

4.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur

5. Good Reliability & Kekiatan, Long Service Life




Panas Tags: KDRDE5K-20/30C12A-111 Excavator Katup solenoid proporsional, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.