Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210
KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210
  • KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210
  • KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210

KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing aksesoris excavator, alat diagnostik, bagean electrical, piranti mesin, etc. Produk utama kalebu KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Proportional solenoid valve EC210 Quality, layanan paling apik lan pabrik gain rega pelanggan ' dipercaya lan njaga kerjasama jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210


introduksi produk

KDRDE5K-20 / 40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210 pompa hidrolik minangka jinis liyane sing digunakake ing sistem penggerak hidrolik. Bisa dadi hidrostatik utawa hidrodinamik. Pompa hidrolik minangka sumber daya kanggo umume mesin dinamis. Padha duwe kemampuan kanggo push jumlah gedhe saka lenga liwat silinder hydraulic utawa motor hydraulic. Kanthi cara iki, padha ngowahi energi mekanik drive (yaiku,) dadi energi hidrostatik (yaiku, aliran, tekanan).

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Bagian No

EC210

Nomer Model

KDRDE5K - 20 / 40C04 - 109

Bahan

Baja Paduan Khusus

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5K-20 / 40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210 Pompa hidrostatik minangka pompa pamindahan positif nalika pompa hidrodinamik minangka pompa pamindahan tetep. Kabeh pompa hidrostatik makarya miturut prinsip hukum Pascal. Mesin hidrolik bisa dilengkapi pompa kanggo nindakake macem-macem tugas kayata komponen angkat, ngisor, nutup, mbukak, utawa muter. iki bakal luwih diterangake!

 

Detail Produk

1. Paket kabel nganggo cetakan injeksi partikel plastik kanggo mesthekake resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

2. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

3. pilihan materi kualitas dhuwur

4. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

5.KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Proportional solenoid valve EC210





























Panas Tags: KDRDE5K-20/40C04-109 excavator Katup solenoid proporsional EC210, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.