Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5K-20/40C07-109 katup solenoid pompa hidrolik
KDRDE5K-20/40C07-109 katup solenoid pompa hidrolik
  • KDRDE5K-20/40C07-109 katup solenoid pompa hidrolikKDRDE5K-20/40C07-109 katup solenoid pompa hidrolik
  • KDRDE5K-20/40C07-109 katup solenoid pompa hidrolikKDRDE5K-20/40C07-109 katup solenoid pompa hidrolik

KDRDE5K-20/40C07-109 katup solenoid pompa hidrolik

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. berkantor pusat ing Guangzhou. Utamane melu excavator, produk utama kalebu KDRDE5K-20 / 40C07-109 Hydraulic pump solenoid valve, adhering kanggo filosofi bisnis "safety, konsentrasi lan efficiency dhuwur", karo teknologi inti ing lapangan iki, kanggo nyedhiyani pelanggan karo "stabil. , dipercaya, tepat "Produk OEM, looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5K-20/40C07-109 katup solenoid pompa hidrolik

 

Pintroduksi produk

KDRDE5K-20/40C07-109 Katup solenoid pompa hidrolikKatup solenoid hidrolik minangka katup kontrol arah sing digunakake ing sistem hidrolik kanggo ngganti, ngidini utawa mbatesi aliran cairan. Katup nggunakake solenoids (X lan Y) ing salah siji sisih katup kanggo aktuasi kaya sing katon ing gambar ing ngisor iki. Katup kasusun saka spool silinder (Z) karo tanah (diameteripun luwih gedhe) lan grooves (diameteripun luwih cilik). Tanah ngalangi aliran nalika alur ngidini aliran liwat tutup.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

R225-7

Nomer Model

KDRDE5K-20/40C07-109

Bahan

Standar OEM

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5K-20/40C07-109 Katup solenoid pompa hidrolik Katup solenoid hidrolik iki kasedhiya kanthi fitur kaya sekrup tutup kepala soket kanthi soket segi enam, kumparan magnet, set sealing kanggo tabung Pohl, set O-ring kanggo piring sambungan utawa, piring wuta kalebu 4 O-ring. Fitur iki ndhukung fastening dipercaya lan sealing nyenyet kanggo nyegah bocor sak proses.

 

Detail Produk

1. KDRDE5K-20/40C07-109 Hydraulic pump solenoid valve

2.Drives saka klep kanggo gas lan media adi

3.Drive saka gerbang lan stoppers ing sistem ngurutake

4Tabung inti ngemot lan nuntun inti. Uga nahan plugnut lan bisa nutup cairan kasebut. Kanggo ngoptimalake gerakan inti, tabung inti kudu nonmagnetik.





























Panas Tags: KDRDE5K-20/40C07-109 Katup solenoid pompa hidrolik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.