Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5K-31/30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utama
KDRDE5K-31/30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utama
  • KDRDE5K-31/30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utamaKDRDE5K-31/30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utama
  • KDRDE5K-31/30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utamaKDRDE5K-31/30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utama

KDRDE5K-31/30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utama

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka platform Internet sing nggabungake R&D lan dodolan, nyedhiyakake aksesoris berkualitas tinggi kanggo pangguna mesin konstruksi lan peralatan global. Produk utama kalebu KDRDE5K-31 / 30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utama Kanthi tim profesional lan sumber daya rantai pasokan sing berkualitas, kita ngarepake kerja sama karo sampeyan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5K-31/30C30-122 Titik ijo klep solenoid pompa utama


introduksi produk

KDRDE5K-31 / 30C30-122 Ijo titik ijo klep solenoid utama, asring digunakake kanggo ngganti katup manual utawa kanggo remot kontrol. Fungsi katup solenoid kalebu mbukak utawa nutup orifice ing awak katup, sing ngidini utawa nyegah aliran liwat katup. Plunger mbukak utawa nutup orifice kanthi ngunggahake utawa ngedhunake ing tabung lengen kanthi menehi energi kumparan.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Jeneng Part

60329062

Nomer Model

KDRDE5K-31/30C30-122

Bahan

Standar OEM

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5K-31 / 30C30-122 Titik ijo tutup solenoid pompa utama Cara kerja katup solenoid yaiku kanthi ngontrol aliran cairan utawa gas ing mode positif, ditutup utawa mbukak kanthi lengkap. Padha asring digunakake kanggo ngganti klep manual utawa kanggo remot kontrol. Fungsi katup solenoid kalebu mbukak utawa nutup orifice ing awak katup, sing ngidini utawa nyegah aliran liwat katup. Plunger mbukak utawa nutup orifice kanthi ngunggahake utawa ngedhunake ing tabung lengen kanthi menehi energi kumparan.

 

Detail Produk

1.Drive gerbang lan stoppers ing sistem ngurutake

2.Tabung inti ngemot lan nuntun inti. Uga nahan plugnut lan bisa nutup cairan kasebut. Kanggo ngoptimalake gerakan inti, tabung inti kudu nonmagnetik.

3. KDRDE5K-31/30C30-122 titik hijau katup solenoid pompa utama




























Panas Tags: KDRDE5K-31/30C30-122 Green point katup solenoid pompa utama, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.