Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1
KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1
  • KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1
  • KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1

KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing fokus ing riset, pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Produk utama yaiku KDRDE5K-31 / 30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1, sing diekspor menyang kabeh ndonya kanthi pengalaman sing sugih lan kualitas dhuwur. , layanan paling apik lan prices pabrik kanggo gain dateng pelanggan lan njaga kerjasama long-term.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1


introduksi produk

KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1Solenoid valves kasusun saka coil, plunger lan rakitan lengen. Ing klep sing biasane ditutup, spring bali plunger nahan plunger ing orifice lan nyegah aliran. Sawise kumparan solenoida diuripake, medan magnet asil mundhakaken plunger, mbisakake aliran.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

YN35V00052F1

Nomer Model

KDRDE5K - 31 / 30C50 - 123

Model

SK200 - 8 SK250 - 8

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5K-31 / 30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1 Solenoid valves sing prasaja lan efektif elektrik dilakokno klep kanggo kontrol Cairan, gas utawa uap. Katup solenoid duwe akeh kegunaan, saka ngontrol udara sing dikompresi kanggo ngoperasikake peralatan pneumatik, ngontrol minyak tekanan tinggi kanggo ngoperasikake peralatan hidrolik.


Detail Produk

1. KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1

2. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

3. Bahan tutup solenoid lan kombinasi materi kudu nyukupi syarat kualitas ing situs

4. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

5. ing baris karo standar global































Panas Tags: KDRDE5K-31/30C50-123 Black hydraulic pump solenoid valve YN35V00052F1, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.