Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5K-31/30C50-139 100% New Hydraulic pump solenoid valve
KDRDE5K-31/30C50-139 100% New Hydraulic pump solenoid valve
  • KDRDE5K-31/30C50-139 100% New Hydraulic pump solenoid valveKDRDE5K-31/30C50-139 100% New Hydraulic pump solenoid valve
  • KDRDE5K-31/30C50-139 100% New Hydraulic pump solenoid valveKDRDE5K-31/30C50-139 100% New Hydraulic pump solenoid valve

KDRDE5K-31/30C50-139 100% New Hydraulic pump solenoid valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu pangembangan, produksi, pemasaran lan layanan agensi. Kita minangka produsen bagean mesin konstruksi khusus lan macem-macem. Produk utama yaiku KDRDE5K-31 / 30C50--139 100% NewHydraulic pump solenoid valve, sing didol kanthi apik ing Amerika, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5K-31/30C50--139 100% New Hydraulic pump solenoid valve


introduksi produk

KDRDE5K-31/30C50--139 100% New Hydraulic pump solenoid valveSolenoid valves umume nawakake cepet lan aman ngoper, urip dawa, linuwih dhuwur, daya kontrol kurang, lan desain kompak. Aplikasi katup solenoid kalebu macem-macem excavator, setelan industri kalebu kontrol switch umum, loop kontrol tanduran, sistem kontrol proses lan macem-macem aplikasi OEM.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

VDC

24V

Nomer Model

KDRDE5K - 31 / 30C50 - 13

Model

SK200 - 10 SK350 - 10

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5K-31 / 30C50--139 100% New Hydraulic pump solenoid valves Solenoid valves minangka unsur kontrol sing paling umum digunakake ing fluidics. Biasane digunakake kanggo nutup, ngeculake, meter, dispense utawa nyampur cairan. Mulane, padha ana ing akeh lapangan aplikasi

 

Detail Produk

1. KDRDE5K-31/30C50--139 100% New Hydraulic pump solenoid valve

2. pilihan materi kualitas dhuwur

3. Maju diimpor Pabrik & peralatan testing

4. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

5. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha




























Panas Tags: KDRDE5K-31/30C50-139 100% New Hydraulic pump solenoid valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.