Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavator
KDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavator
  • KDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavatorKDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavator
  • KDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavatorKDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavator

KDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavator

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan aksesoris excavator berkualitas tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Produk utama KDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts for SK250/260-10 excavator. Luwih saka 30 negara ing saindenging jagad, welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo nggawe pesenan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavator


introduksi produk

KDRDE5K-31 / 30C50-140 bagean katup Solenoid kanggo SK250 / 260-10 excavator Klep Solenoid minangka unsur kontrol sing paling umum digunakake ing fluidics. Tugase yaiku nutup, ngeculake, meter, ngeculake utawa nyampur cairan. Padha ana ing akeh wilayah aplikasi. Klep Solenoid nawakake switch sing cepet lan aman, linuwih dhuwur, umur layanan sing dawa, kompatibilitas media sing apik kanggo bahan sing digunakake, daya kontrol sing sithik lan desain sing kompak.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bahan

Cast Iron

Nomer Model

KDRDE5K - 31 / 30C50 - 140

Model

SK250 - 10 SK260 - 10

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5K-31 / 30C50-140 bagean katup solenoid kanggo excavator SK250 / 260-10 Katup solenoid minangka katup sing dioperasikake kanthi elektromekanik. padha digunakake kanggo ngatur adi, lan jinis lan ciri saka adi padha kontrol. Katup bisa nggunakake desain loro-port kanggo ngatur aliran utawa nggunakake telu utawa luwih desain port kanggo ngalih mili antarane bandar. Multiple solenoid valves bisa diselehake bebarengan ing manifold

 

Detail Produk

1.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Tinggi.

2. Maju diimpor Pabrik & peralatan testing

3. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

4. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocok & Fuctio

5.KDRDE5K-31/30C50-140 Solenoid valve parts kanggo SK250/260-10 excavator





























Panas Tags: KDRDE5K-31/30C50-140 Bagian katup solenoid kanggo ekskavator SK250/260-10, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.