Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8
KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8
  • KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8
  • KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8

KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan industri lan perdagangan sing nggabungake bagean mesin konstruksi, kanthi peralatan uji lengkap lan tenaga teknis sing kuwat. Produk utama yaiku KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8. Produk lengkap ing macem-macem, dhuwur ing kualitas lan cukup ing rega. Produk kasebut akeh digunakake ing excavator lan industri liyane. Kerjasama minangka wiwitan saka kahanan win-win.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8


introduksi produk

KDRDE5K-31 / 30C50-143 Electric Solenoid Valve Kanggo SK210-8Valves bisa nggunakake desain loro-port kanggo ngatur aliran, utawa telung-port utawa luwih desain port kanggo ngalih aliran antarane bandar. Multiple solenoid valves bisa diselehake bebarengan ing siji manifold.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bahan

Cast Iron

Nomer Model

KDRDE5K - 31 / 30C50 - 143

Model

SK210 - 8 SK350 - 8

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5K-31/30C50-143 Electric Solenoid Valve Kanggo SK210-8Solenoid valves nawakake switching cepet lan aman, linuwih dhuwur, umur layanan dawa, kompatibilitas media apik saka bahan digunakake, daya kontrol kurang lan desain kompak.

 

Detail Produk

1.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Tinggi.

2. pilihan materi kualitas dhuwur

3. Maju diimpor Pabrik & peralatan testing

4. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

5.KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8





























Panas Tags: KDRDE5K-31/30C50-143 Katup Solenoid Listrik Kanggo SK210-8, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.