Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7
KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7
  • KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7
  • KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7

KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional aksesoris excavator kanthi tenaga teknis sing kuwat. Produk utama yaiku KDRDE5KR-20 / 40C07-203A High Performance Solenoid valve kanggo R215-7 kanthi macem-macem produk lengkap lan rega sing cukup. Welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo nggawe hubungan bisnis mangsa!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7


introduksi produk

KDRDE5KR-20 / 40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7 Katup solenoid excavator minangka bagean paling penting saka katup solenoid sing digunakake kanggo ngontrol aliran cairan lan gas. Katup solenoid minangka piranti elektromekanis sing ngowahi energi listrik AC utawa DC dadi gerakan linier. Biasane kasusun saka tatu kumparan heliks kanthi konsentris ngubengi silinder sing bisa dipindhah sing disebut armature, digawe saka bahan feromagnetik kayata wesi utawa baja.


Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bahan

Cast Iron

Nomer Model

KDRDE5KR - 20 / 40C07 - 203A

Model

R215 - 7 R225 - 7

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5KR-20 / 40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7 Nalika saiki mili liwat kumparan, nggawe medan magnet ing jero kumparan, nggunakake prinsip dhasar sing padha karo elektromagnet normal, narik armature menyang tengah solenoid. . Wiwit armature ditarik menyang tengah solenoid preduli saka polaritas arus, pasukan reaksi dibutuhake kanggo bali armature menyang posisi wiwitan nalika kumparan ora energized.

 

Detail Produk

1. KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7

2.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Tinggi

3. Maju diimpor Pabrik & peralatan testing

4. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

5. Good Reliability & Kekiatan, Long Service Life






























Panas Tags: KDRDE5KR-20/40C07-203A Katup Solenoid Kinerja Tinggi kanggo R215-7, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.