Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5KR-20/40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269
KDRDE5KR-20/40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269
  • KDRDE5KR-20/40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269KDRDE5KR-20/40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269
  • KDRDE5KR-20/40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269KDRDE5KR-20/40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269

KDRDE5KR-20/40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing produksi aksesoris excavator, produk utama KDRDE5KR-20 / 40C13-203A baja katup solenoid material VOE14574269, utamane wong saka Amerika Utara, Amerika Selatan lan Eropa seneng banget karo produk kita. Ing baris karo prinsip "kualitas pisanan, customer pisanan, layanan win-win", saiki kita Sincerely ngajak sampeyan gabung kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5KR-20/40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269


introduksi produk

KDRDE5KR-20 / 40C13-203A Katup solenoid material baja VOE14574269 Biasane kasusun saka tatu kumparan heliks kanthi konsentris ing saubengé silinder sing bisa dipindhah, diarani armature, digawe saka bahan ferromagnetik kayata wesi utawa baja. Umume katup solenoid duwe kumparan sing bisa diganti sing bisa digunakake karo kumparan voltase sing beda.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

VOE14574269

Nomer Model

KDRDE5KR - 20 / 40C13 - 203A

Model

EC210 EC360

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5KR-20 / 40C13-203A Bahan baja katup solenoid VOE14574269 Kanthi ngunggahake armature, port cilik ing tutup mbukak, saéngga medium bisa mili. Aliran liwat katup bisa dikontrol kanthi energizing utawa de-energizing coil. Nalika ana sawetara jinis katup solenoid sing beda-beda sacara mekanis, ide dhasar saka aktuator solenoid sing tumindak ing permukaan kontrol tetep padha ing kabeh jinis katup solenoid.

 

Detail Produk

1. Panganggone bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

2.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Tinggi

3. Desain produk standar

4.Made in China kanthi kualitas apik banget

5. KDRDE5KR-20/40C13-203A bahan baja katup solenoid VOE14574269






























Panas Tags: KDRDE5KR-20/40C13-203A katup solenoid bahan baja VOE14574269, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.