Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetan
KDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetan
  • KDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetanKDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetan
  • KDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetanKDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetan

KDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetan

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake distribusi, pangembangan lan eceran suku cadang mesin konstruksi. Produk utama kalebu KDRDE5KR-31 / 40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetan. Produk kita wis dikirim menyang atusan negara lan wis tekan saben pojok donya. Ngembangake lan nglayani pelanggan anyar sing saya tambah akeh. Kita bakal tansah ngupayakake kanggo nuduhake kamakmuran lan bathi karo para pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetan


introduksi produk

KDRDE5KR-31 / 40C50-213 Excavator katup solenoid rong kacepetan Katup solenoid minangka bagean paling penting saka katup solenoid sing digunakake kanggo ngontrol aliran cairan lan gas. Biasane kasusun saka tatu kumparan heliks kanthi konsentris ngubengi silinder sing bisa dipindhah, sing diarani armature, digawe saka bahan ferromagnetik kayata wesi utawa baja.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bahan

Baja Kacepetan Dhuwur

Nomer Model

KDRDE5KR - 31 / 40C50 - 213

Model

SK200 - 8 SK260 - 8

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5KR-31 / 40C50-213 Excavator katup solenoid loro-kacepetan Paling klep solenoid duwe gulungan sing bisa diganti sing bisa digunakake karo gulungan voltase sing beda. Kanthi ngunggahake armature, port cilik ing tutup mbukak, saéngga medium bisa mili. Aliran liwat katup bisa dikontrol kanthi energizing utawa de-energizing coil.

 

Detail Produk

1.KDRDE5KR-31 / 40C50-213 Excavator katup solenoid rong kacepetan

2. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

4. Awak tutup diobati panas kanggo njamin daya tahan produk.

4. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik

 





























Panas Tags: KDRDE5KR-31/40C50-213 Excavator katup solenoida kacepetan loro, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.