Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KDRDE5KR-31 / 40C50-217 Solenoid valve kanggo sistem hidrolik
KDRDE5KR-31 / 40C50-217 Solenoid valve kanggo sistem hidrolik
  • KDRDE5KR-31 / 40C50-217 Solenoid valve kanggo sistem hidrolikKDRDE5KR-31 / 40C50-217 Solenoid valve kanggo sistem hidrolik
  • KDRDE5KR-31 / 40C50-217 Solenoid valve kanggo sistem hidrolikKDRDE5KR-31 / 40C50-217 Solenoid valve kanggo sistem hidrolik

KDRDE5KR-31 / 40C50-217 Solenoid valve kanggo sistem hidrolik

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing produksi aksesoris excavator. Produk utama kalebu KDRDE5KR-31 / 40C50-217 Solenoid valve kanggo sistem hidrolik. Produk lengkap ing macem-macem, dhuwur ing kualitas lan cukup ing rega. Produk kasebut akeh digunakake ing mesin teknik lan industri liyane. Welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo nggawe hubungan bisnis mangsa lan nggawe brilliance bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KDRDE5KR-31/40C50-217Solenoid valve kanggo sistem hidrolik

 

introduksi produk

KDRDE5KR-31 / 40C50-217Solenoid tutup kanggo sistem hydraulic Katup bisa nggunakake desain loro-port kanggo ngatur aliran, utawa telung-port utawa luwih desain port kanggo ngalih aliran antarane bandar. Katup solenoid nawakake switch sing cepet lan aman, linuwih dhuwur, umur layanan sing dawa, kompatibilitas media sing apik kanggo bahan sing digunakake, daya kontrol sing sithik lan desain sing kompak.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bahan

baja

Nomer Model

KDRDE5KR - 31 / 40C50 - 217

Model

SK250 - 8 SK350 -8

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KDRDE5KR-31 / 40C50-217Solenoid valve kanggo sistem hidrolik "Solenoid valve" tegese katup sing dikontrol dening katup solenoid. Tumindak solenoid urip / mati utawa tumindak sworo seru. Supaya bisa digunakake, solenoid kudu nampa arus saka saklar. Saiki magnetizes coil, gerakane plunger ing solenoid lan ngirim sinyal pneumatik kanggo aktuator pneumatik katup.

 

Detail Produk

1. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

2. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

3. Diprodhuksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

4. KDRDE5KR-31/40C50-217Solenoid valve kanggo sistem hidrolik




























Panas Tags: KDRDE5KR-31/40C50-217 Katup solenoid kanggo sistem hidrolik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.