Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225
KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225
  • KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225
  • KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225

KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan konstruksi mesin profesional paling gedhe ing China. Produk utama yaiku KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve kanthi Plug kanggo CLG225, produk kita laris ing Amerika Serikat, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane. Kita ngarep-arep banget bisa kerja sama karo sampeyan kanggo wektu sing suwe kanthi dhasar entuk manfaat lan pembangunan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225


introduksi produk

KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225 Katup solenoid minangka katup sing dioperasikake kanthi elektromekanis. Inti utawa plunger minangka unsur magnetik sing obah nalika solenoid diuripake. Inti wesi iku coaxial karo solenoid. Gerakan inti bakal nggawe utawa ngilangi segel sing ngontrol gerakan cairan

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

CLG225 HD820

Nomer Model

KWE5K - 20 / G24D04

Bahan

Standar OEM

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225 Nalika kumparan ora energized, spring bakal terus inti ing position.The normal tabung inti ngemot lan nuntun inti. Uga nahan stopper lan bisa nutup cairan. Kanggo ngoptimalake gerakan inti, tabung inti kudu non-magnetik. Yen tabung inti Magnetik, iku bakal nyedhiyani path shunt kanggo garis Magnetik kolom.

 

Detail Produk

1. Kanthi 2 pin plug

2. Wire lan electrical bagean gampang banget kanggo short circuit, kang bakal mimpin kanggo karusakan saka controller. Wigati dicathet tes lan mbayar manungsa waé kanggo instalasi monitor lan controller.

3. Bolongan kartrij saka katup proporsional lan katup switching dienggo bareng, lan trep kanggo ngganti sirkuit.

4. Iku cocog karo pemblokiran tutup solenoid saka macem-macem sirkuit, nggawe macem-macem klep solenoid menyang kabèh.

5.KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve kanthi Plug kanggo CLG225




























Panas Tags: KWE5K - 20 / G24D04 Crane Solenoid Valve karo Plug kanggo CLG225, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.