Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KWE5K-20/G24D05 Excavator solenoid valve
KWE5K-20/G24D05 Excavator solenoid valve
  • KWE5K-20/G24D05 Excavator solenoid valveKWE5K-20/G24D05 Excavator solenoid valve
  • KWE5K-20/G24D05 Excavator solenoid valveKWE5K-20/G24D05 Excavator solenoid valve

KWE5K-20/G24D05 Excavator solenoid valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. dumunung ing pusat dagang bagean excavator paling gedhe ing Guangzhou, China. Produk utama KWE5K-20/G24D05 Excavator rotary solenoid valve. Kita duwe tim sales lan teknis profesional kanggo nyedhiyakake layanan pra-sale lan sawise-sale. Filosofi bisnis kita yaiku kepercayaan, keunggulan, inovasi, harmoni, sambutan kanggo nggawe hubungan kerjasama karo kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KWE5K-20/G24D05 Excavator solenoid valve

 

introduksi produk

KWE5K-20 / G24D05 Excavator rotary solenoid valveSolenoid valves teka ing umum loro-cara lan malah luwih Komplek telung cara lan konfigurasi multi-cara kanggo ngoper aliran lan nyawiji. Ing sawetara kasus, awak tutup digawe saka kuningan, stainless steel, aluminium utawa malah plastik. Tansah priksa manawa materi kasebut cocog kanggo panggunaan sing dituju lan cocog karo media sadurunge tuku.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Proporsional

Layanan

OEM

Nomer Model

KWE5K - 20 / G24D05

Model

HD820 HD1023

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KWE5K-20 / G24D05 Excavator rotary solenoid valveSolenoid valves yaiku katup sing dikontrol arus listrik. Padha kalebu rong bagéan utama - awak tutup lan solenoid (coil). Solenoida kasusun saka kawat tembaga tatu sing ngubengi inti magnetik kanthi plunger tutup sing bisa dipindhah.

 

Detail Produk

1.KWE5K-20/G24D05 Excavator rotary solenoid valve

2. Wiwit iku jinis kartrij, iku gampang kanggo nginstal lan mbusak, lan wis maintainability banget.

3. Bolongan kartrij saka katup proporsional lan katup switching dienggo bareng, lan trep kanggo ngganti sirkuit.

4. Proses manufaktur majeng lan teknologi produksi

5. Miturut testing dangu, mbuktekaken apik conditionndard desain produk





























Panas Tags: KWE5K-20/G24D05 Excavator rotary solenoid valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.