Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valve
KWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valve
  • KWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valveKWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valve
  • KWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valveKWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valve

KWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing ekspor suku cadang mesin konstruksi. Produk utama yaiku KWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valve. Produk adol kanthi apik ing Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropa lan negara lan wilayah liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KWE5K-20/G24D07 Electric Excavator solenoid valve

 

introduksi produk

KWE5K-20 / G24D07 Electric Excavator solenoid valve katup solenoid ngowahi energi listrik dadi energi mekanik, sing ngasilake respon magnetik. Nalika saiki liwat kumparan, solenoid ngaktifake. Nalika diaktifake, solenoid ing katup hidraulik lan pneumatik ngontrol aliran cairan nalika sistem tenaga fluida obah.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Proporsional

kahanan

100% Anyar

Nomer Model

KWE5K - 20 / G24D07

Model

SY135 SY155

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KWE5K-20 / G24D07 Electric Excavator solenoid valve Ana macem-macem jinis katup solenoid kasedhiya, nanging katup langsung lan pilot-dilakokno rong kategori utama. Nalika milih katup solenoid, penting kanggo mangsuli pitakon babagan aplikasi sampeyan lan priksa manawa sampeyan milih katup sing bener.



Detail Produk

1. KWE5K-20 / G24D07 Electric Excavator solenoid valve

2. Maju diimpor Pabrik & peralatan testing

3. Proses manufaktur majeng lan teknologi produksi

4. ing baris karo standar global

5. Miturut testing dangu, mbuktekaken apik conditionndard desain produk





























Panas Tags: KWE5K-20/G24D07 Katup solenoid Excavator Listrik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.