Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1
KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1
  • KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1
  • KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1

KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1, produk kita laris ing Amerika Serikat, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane. Kita ngarep-arep banget bisa kerja sama karo sampeyan kanggo wektu sing suwe kanthi dhasar entuk manfaat lan pembangunan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KWE5K-20/G24D12AProtective Lock Solenoid ValveYN35V00005F1


introduksi produk

KWE5K-20/G24D12AProtective Lock Solenoid ValveYN35V00005F1 Direct-acting valves mbutuhake daya penuh kanggo operate katup. Apa posisi iki biasane mbukak utawa biasane ditutup gumantung saka aplikasi kasebut. Ing katup sing biasane ditutup kanthi energi, nalika solenoid ditarik, tekanan inlet dibebasake, saéngga cairan bisa ngliwati stopkontak. Koil Solenoid biasane luwih gedhe ing katup langsung tumindak tinimbang katup sing dioperasikake pilot.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Proporsional

Nomer Part

YN35V00005F1

Nomer Model

KWE5K - 20 / G24D12A

Model

SK200 - 2 SK200 - 5

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KWE5K-20/G24D12AProtective Lock Solenoid ValveYN35V00005F1 Solenoid valves in direct-acting valves open valve magnetically by direct action, mulane jenenge. Koil nyurung lan narik poros lan nyebabake kursi bisa dipindhah. Nalika ora ana saiki, spring coil bali menyang posisi standar

 

Detail Produk

1.KWE5K-20/G24D12AKatup Solenoid Kunci PelindungYN35V00005F1

2. Wiwit iku jinis kartrij, iku gampang kanggo nginstal lan mbusak, lan wis maintainability banget.

3. Bolongan kartrij saka katup proporsional lan katup switching dienggo bareng, lan trep kanggo ngganti sirkuit.

4. Proses manufaktur majeng lan teknologi produksi

5. Made in China kanthi kualitas apik banget




























Panas Tags: KWE5K-20/G24D12A Protective Lock Solenoid Valve YN35V00005F1, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.