Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valve
KWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valve
  • KWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valveKWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valve
  • KWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valveKWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valve

KWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan riset lan pangembangan lan dodolan, produk utama yaiku KWE5K-20 / G24Y05 Rotary brake solenoid valve, produk kita laris ing saindenging jagad. Nganti saiki, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 50 negara ing Rusia, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Asia Wétan lan Eropah Lor. Ditampa kanthi apik dening pelanggan manca. Nyedhiyani pangguna layanan teknis, rega produk sing cukup, lan layanan sawise dodolan sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valve

 

introduksi produk

KWE5K-20 / G24Y05 Rotary brake solenoid valve Padha asring digunakake kanggo ngganti klep manual utawa kanggo remot kontrol. Fungsi katup solenoid kalebu mbukak utawa nutup orifice ing awak katup, sing ngidini utawa nyegah aliran liwat katup. Plunger mbukak utawa nutup orifice kanthi ngunggahake utawa ngedhunake ing tabung lengen kanthi menehi energi kumparan.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Proporsional

Layanan

OEM

Nomer Model

KWE5K - 20 / G24Y05

Model

HD820 HD1023

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KWE5K-20 / G24Y05 Rotary brake solenoid valve Control valves digunakake ing akeh proses kanggo ngontrol aliran, tekanan, suhu utawa variabel liyane. Jinis katup sing digunakake bakal gumantung saka ukuran pipa, tekanan sakabèhé sistem operasi, media sing mili, kondisi proses, lan faktor liyane.

 

Detail Produk

1.KWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valve

2.Ukuran cilik, bisa dipasang ing papan sing sempit.

3. Bolongan kartrij saka katup proporsional lan katup switching dienggo bareng, lan trep kanggo ngganti sirkuit.

4. Made in China kanthi kualitas apik banget

5. Miturut testing dangu, mbuktekaken apik conditionndard desain produk



























Panas Tags: KWE5K-20/G24Y05 Rotary brake solenoid valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.