Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KWE5K-20G12D13 24V / 12V Proportional Solenoid Valve
KWE5K-20G12D13 24V / 12V Proportional Solenoid Valve
  • KWE5K-20G12D13 24V / 12V Proportional Solenoid ValveKWE5K-20G12D13 24V / 12V Proportional Solenoid Valve
  • KWE5K-20G12D13 24V / 12V Proportional Solenoid ValveKWE5K-20G12D13 24V / 12V Proportional Solenoid Valve

KWE5K-20G12D13 24V / 12V Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama KWE5K-20G12D13 DC24V / DC12V Proportional solenoid valve. Kaluwihan perusahaan: sumber daya pelanggan, sumber persediaan, rega sing kompetitif. Sincerely welcome pelanggan kanggo takon utawa ngrembug kerjasama! Ing proses pangembangan lan wutah ing mangsa ngarep, kita bakal, kaya biasane, mbayar dhukungan lan kapercayan para pelanggan anyar lan lawas kanthi rega paling terjangkau lan kualitas paling apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KWE5K-20G12D13 DC24V / DC12V Katup solenoid proporsional

 

introduksi produk

KWE5K-20G12D13 DC24V / DC12V Katup solenoid proporsional Multiple solenoid valves bisa diselehake bebarengan ing siji manifold. Katup solenoid minangka unsur kontrol sing paling umum digunakake ing fluida. Tugase yaiku nutup, ngeculake, meter, ngeculake utawa nyampur cairan. Padha ana ing akeh wilayah aplikasi. Klep Solenoid nawakake switch sing cepet lan aman, linuwih dhuwur, umur layanan sing dawa, kompatibilitas media sing apik kanggo bahan sing digunakake, daya kontrol sing sithik lan desain sing kompak.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

CLG906 CLG908 HD820

Nomer Model

KWE5K - 20G12D13

Tegangan

DC24V / DC12V

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KWE5K-20G12D13 DC24V / DC12V Katup solenoid proporsional Katup solenoid minangka katup sing dioperasikake kanthi elektromekanis. Katup solenoid beda-beda ing karakteristik arus sing digunakake, kekuwatan medan magnet sing diasilake, mekanisme sing digunakake kanggo ngatur cairan, lan jinis lan sifat cairan sing dikontrol. Mekanisme kasebut kalebu saka aksi linier, aktuator plunger nganti aktuator armature pivot lan aktuator lengan rocker

 

Detail Produk

1.KWE5K-20G12D13 DC24V / DC12V Proporsional solenoid valve

2. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

3. Ukuran cilik, bisa dipasang ing papan sing sempit.

4. tutup tional lan tutup ngoper dienggo bareng, lan iku trep kanggo ngganti sirkuit.

5.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur
























Panas Tags: KWE5K-20G12D13 24V / 12V Katup solenoid proporsional, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.