Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1
KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1
  • KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1
  • KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1

KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan komprehensif sing fokus ing pasokan aksesoris excavator. Produk utama yaiku KWE5K-31 / G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1 Amarga kualitas sing apik lan standar layanan sing paling dhuwur, produk kita wis didol ing saindenging jagad, kanthi tulus ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis sing ramah jangka panjang karo sampeyan kanggo kahanan win-win!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve Kab YN35V00020F1

 

introduksi produk

KWE5K-31 / G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve Kab YN35V00020F1 Nalika saiki mili liwat kumparan, narik plunger movable iki menyang longkangan, ngrampungake sirkuit. Plunger iki banjur bisa disambungake menyang macem-macem bagean mechanical, kang siji njalari padha pindhah ing tartamtu, arah ditetepake. Gumantung ing ujung armature disambungake menyang solenoid, gerakan push utawa narik. Kaping pirang-pirang spring digunakake kanggo njaga posisi plunger supaya mbukak.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

YN35V00020F1

Nomer Model

KWE5K - 31 / G24DB40

Model

SK200 -3 SK200 - 5

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve Kab YN35V00020F1 Katup solenoid minangka katup sing dioperasikake kanthi elektromekanis. Nalika longkangan kiwa ing desain inti, flux Magnetik bakal mili sak path nganti mandegake dening pamisah asil. Armature solenoid bakal ngisi celah kasebut

 

Detail Produk

1.KWE5K-31/G24DB40 Stop Bahan Bakar Solenoid Valve Kab YN35V00020F1

2. Dijamin resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

3. Awak katup diolah kanthi panas kanggo njamin daya tahan produk.

4. Bolongan kartrij saka tutup proporsional lan tutup switching dienggo bareng, lan trep kanggo ngganti sirkuit.

5. Kabeh produk sing strictly mriksa kanggo mesthekake yen saben produk bisa andal.






























Panas Tags: KWE5K-31/G24DB40 Fuel Stop Solenoid Valve YN35V00020F1, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.