Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > Metal Rotary Solenoid Valve 157 - 3177
Metal Rotary Solenoid Valve 157 - 3177

Metal Rotary Solenoid Valve 157 - 3177

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing spare parts excavator ,utama produk throttle motor,sarter motor,sensor,diagnostik alat etc.Produk wis diekspor menyang akèh negara lan wilayah ing Eropah, Amerika, Timur Tengah lan Afrika . Kanthi pengalaman sugih lan staf sing sregep, kita bisa gawe marem pelanggan miturut syarat sing beda. Kapercayan lan dhukungan pelanggan menehi motivasi kanggo berkembang. Kita mesthekake yen bagean excavator asli lan kualitas dhuwur. We njamin pangiriman pas wektune lan rega paling sarujuk.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


20T-60-72230 12 mm Dhiameter Katup Solenoid Rotary

 

1. Pengenalan produk

20T-60-72230 12 mm Dhiameter Katup Solenoid Rotary diklasifikasikaké adhedhasar jinis Tegangan (AC utawa DC), Tindakan (Linear utawa Rotational) lan Siklus Tugas Listrik (EDC). Solenoid kasusun saka tatu coil ing bobbin encapsulated ing pigura ukuran cocok. Bobbin nduweni bolongan liwat ing ngendi plunger beroperasi.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model

PC15-3 PC28UG-2

Sertifikat

CE

Nomer Part

20T-60-72230

Jeneng Part

Katup Solenoid Rotary

Tegangan

12V/24V

Dhiameter

12 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

20T-60-72230 12 mm Dhiameter Katup Solenoid Rotary uga nindakake tugas actuating ing mesin lan sistem. Kanggo ukuran optimal lan desain katup solenoid, standar sing wis ana bisa digunakake.

 

4. Detail Produk

1.20T-60-72230 Dhiameter 12 mm Katup Solenoid Rotary

2. Desain produk standar

3. pilihan materi kualitas dhuwur

4. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

5.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur

 















Panas Tags: Metal Rotary Solenoid Valve 157 - 3177, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.