Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > katup solenoid anyar 1017969 katup solenoid
katup solenoid anyar 1017969 katup solenoid
  • katup solenoid anyar 1017969 katup solenoidkatup solenoid anyar 1017969 katup solenoid
  • katup solenoid anyar 1017969 katup solenoidkatup solenoid anyar 1017969 katup solenoid

katup solenoid anyar 1017969 katup solenoid

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok profesional macem-macem aksesoris excavator lan layanan sawise adol sing efisien. Produk utama yaiku New solenoid valve 1017969 Solenoid valve. Perusahaan terus ngembangake skala produk lan nyedhiyakake layanan siji-mandeg. We look nerusake kanggo nyedhiyani sampeyan karo liyane support kanggo menang bebarengan. Sugeng rawuh kanggo takon!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


New solenoid valve1017969 Solenoid valve

 

Pintroduksi produk

New solenoid valve 1017969 Solenoid valveProportional solenoids minangka linear solenoids sing nuduhake gaya sing proporsional kanggo saiki ing sawetara winates. Kanthi nambahake spring bali menyang aplikasi, elektromagnet proporsional bisa dadi piranti posisi sing posisine sebanding karo arus lapangan.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Proporsional

Tegangan

24V

Nomer Model

1017969

Model

SY215 SY335 SY365

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

New solenoid valve 1017969 Solenoid valveProportional solenoids duwe rong rentang lelungan: kontrol lelungan (posisi plunger gumantung saka arus sing ditrapake) lan lelungan jarak (pasukan gumantung ing posisi lelungan). Umume aplikasi mung nggunakake stroke kontrol.

 

Detail Produk

1. New solenoid valve 1017969 Solenoid valve

2. Katup hidrolik proporsional bisa ngontrol bukaan kanggo mili kanthi proporsional tinimbang kanthi bertahap, kaya sing paling umum kanggo katup hidrolik standar.

3. Tipe katup hidrolik proporsional sing paling gampang yaiku throttle variabel sing dikontrol dening tuas manual.

4. Katup solenoid kudu kompak kanggo pas menyang papan sing nyenyet

5.Bahan tutup solenoid kudu ketemu resistance karat dibutuhake
























Panas Tags: Katup solenoid anyar 1017969 katup solenoid, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.